Faceți din Ziua Îndrăgostiților cea mai frumoasă zi a anului

  • REVISTA ONLINE
  • Faceți din Ziua Îndrăgostiților cea mai frumoasă zi a anului

Faceți din Ziua Îndrăgostiților cea mai frumoasă zi a anului

De ce se sărbătorește Ziua Îndrăgostiților? Și chiar este sărbătoarea americană atât de proclamată, care nu are nimic de-a face cu Europa? Cum să-ți mulțumești jumătatea dragă și se poate sărbători Ziua Îndrăgostiților cu cei care resping această sărbătoare? Vom vorbi despre asta chiar acum.

Preot, care a cununat în ciuda poruncii împăratului

În primul rând, este necesar să respingem argumentul potrivit căruia Ziua Îndrăgostiților este una dintre sărbătorile americane și, prin urmare, nu are nimic de-a face cu regiunea noastră. Conform legendei, rădăcinile acestei sărbători se găsesc în Roma antică, care nu are nicio legătură cu Lumea Nouă. Cu toate acestea, adevărul este că astăzi este sărbătorită în principal în țările anglo-saxone și americane, de unde obiceiurile s-au răspândit treptat în zonele și dumbrăvile noastre.

De apariția Sfântului Valentin sunt asociate două legende. Prima vorbește despre faptul că sărbătoarea în sine derivă din sărbătoarea Lupercalii romane antice. În acea perioadă se foloseau așa-numitele „urne ale dragostei”, în care numele fetelor erau scrise pe bucăți de hârtie cu o noapte înainte de sărbătoare. Băieții scoteau câte un bilet a doua zi, iar fata al cărei nume era scris avea să devină atunci iubita lor.

Mai faimoasă este însă povestea care vorbește despre preotul Valentine. În ciuda interdicției împăratului roman, cununa în secret cuplurile tinere, pentru care a fost executat pe 14 februarie. Domnitorul roman Claudius II. a interzis soldaților săi căsătoria și logodna. Se temea că vor refuza să intre în luptă și vor prefera să rămână acasă cu familia. Probabil, martiriul Sfântul Valentin se află în spatele celei mai faimoase sărbători de dragoste.

Trebuie menționat, totuși, că istoricii nu știu exact dacă sfântul Valentin a existat cu adevărat. Nici măcar nu se știe când s-a născut și când a murit. Ambele povești sunt simple legende. Cert este doar că sfântul Valentin a început să fie sărbătorit cel mai mult în secolul XVII-lea, în Anglia, de unde s-a răspândit în lume.

Cum să sărbătoriți Ziua Îndrăgostiților?

Indiferent de istorie, întâlnim din ce în ce mai mult sărbătoarea îndrăgostiților și pe la noi. Putem spune cu adevărat criticilor că aceasta este într-adevăr o sărbătoare a consumului și mulți comercianți dau mâna la mijlocul lunii februarie. Un rol mai greu în această sărbătoare îl au bărbații despre care se așteaptă să pregătească o surpriză pentru draga lor soție sau iubită sau cel puțin să le bucure cu o floare sau ciocolată. Desigur, femeilor le place, de asemenea, să acorde atenție iubiților, dar, ca reprezentant al sexului mai frumos, nu reprezintă o problemă pentru ele să își arate sentimentele. În plus, imaginația și creativitatea lor nu cunosc adesea limite, așa că, cadourile sunt adesea bine gândite și personalizate.

Domnilor, dacă doriți să vă bucurați iubitele anul acesta, avem câteva sfaturi pentru voi cum să sărbătoriți Ziua Îndrăgostiților! Cu ce cadouri de Valentine's Day să vă mulțumi iubita?

Floare

Deși acest sfat nu este foarte original, sigur nu își va pierde efectul. Pe scurt, o floare va face fiecare femeie fericită. Și dacă îi cunoașteți preferatele, fiți siguri că veți reuși. Dacă nu știți, nu vă fie frică să întrebați personalul. Vânzătorii de flori sunt bine pregătiți pentru Ziua Îndrăgostiților și vă vor ajuta cu plăcere să alegeți floarea potrivită.

Sfat: Dacă doriți să fiți în pas cu timpul și este împotriva caracterului dvs. să cumpărați flori pe care le veți arunca după o săptămână, cumpărați soției o floare în ghiveci. În prezent, tendința plantelor de interior este în creștere, în special în generația mileniilor. Cu o frumoasă monsteră, dracenă sau palmier, iubita dvs vă va învălui cu dragoste chiar din pragul casei.

Ceva gustos

Dacă nu pariați prea mult pe flori - unii bărbați se simt prost să meargă prin oraș cu o floare, vă puteți surprinde iubita cu ceva gustos. Nu trebuie să fie ceva clasic, o ciocolată sau o cutie de bomboane. Simțiți-vă liber să pariați pe ceva ce îi place cu adevărat. Fie că este vorba de un amestec de nuci, un pachet de brânzeturi bune sau o bucată de șuncă Parma ( Prosciutto di Parma). Nu există limite în imaginație și cu cât va fi gustarea mai personală, cu atât mai bine pentru dvs.

Cină romantică / picnic

Desigur, cina romantică este, de asemenea, una dintre clasici. Cu toate acestea, cel mai probabil va trebui să cinați acasă anul acesta. Dacă nu doriți să gătiți - ceea ce femeile vor aprecia foarte mult, puteți comanda mâncare de la un restaurant preferat. Acasă puteți aranja masa într-un stil special și chiar cu lumânări. Cu siguranță veți face față.

Dacă cinele romantice sunt cu adevărat împotriva caracterului dvs, invitați-vă iubita la picnic. Chiar dacă este frig, este suficient doar câteva pături, îmbrăcăminte corespunzătoare și puteți pleca. Va fi ideal dacă cunoașteți câteva locuri frumoase acoperite în zonă. Dar dacă nu plouă, nu ezitați să alegeți o bancă sau un loc frumos în parc, lângă lac sau în pădure. Nu uitați să luați ceva pentru încălzire - cafea, ceai, cei mai curajoși pot alege alcool (dar este necesar să urmați măsurile guvernamentale, nu am vrea să vă încurajăm să încălcați reglementările anti-epidemice).

Bijuterii sau parfum

O altă modalitate de a fermeca un zâmbet pe buzele femeii este să dăruiți ceva ce va dura mai mult timp. Parfumurile și bijuteriile sunt un cadou plăcut pentru Ziua Îndrăgostiților. Cu toate acestea, alegeți cu atenție. Pentru un parfum, este ideal să faceți mai întâi o puțină cercetare și să aflați ce parfum preferă iubita dvs. De asemenea, nu vă sfătuim să experimentați prea mult cu bijuterii. Cu siguranță cunoașteți preferințele iubitei, așa că știți dacă îi plac piesele sclipitoare și decorate sau preferă mai degrabă bijuteriile mai simple și minimaliste. De obicei, nu veți da greș cu produsele de la Pandora. Dacă iubita sau soția dvs. face parte dintre tipurile mai sportive sau mai naturale, ar fi bine să căutați altceva.

Fiți originali

Dacă sfaturile anterioare sunt previzibile și plictisitoare, mai avem încă trei idei originale.

Excursie în funcție de preferințele ei

Iubita dvs este o ființă plină de acțiune cu o mulțime de interese? Și poate că nu le înțelegeți foarte bine pe unele? Atunci este ușor. Pregătește o călătorie după placul ei. Fie că iubește alpinismul, urmărirea păsărilor de apă sau vânătoarea de comori într-un câmp arat cu un detector de metale, mergeți într-o excursie cu ea și acordați-i atenție. Aceasta este cea mai mare dovadă de dragoste pe care i-o puteți oferi.

Album sau pahar de dragoste cu bilețele

Bărbații mai romantici pot încerca să-și mulțumească partenera cu un album original cu fotografii comune, care să amintească întotdeauna de momentele frumoase. Dacă îndrăzniți, puteți crea un așa-numit pahar de dragoste. Puneți bilețelele cu mesaje frumoase într-un borcan sau cutie. Poate fi o declarație de dragoste, un memento amuzant din relația voastră sau ceea ce iubiți la partenera dvs. În cursul anului următor ea poate extrage și citi mesajele individuale. Este o formă mai originală și mai bine gândită a unei felicitări de Ziua Îndrăgostiților, care va plăcea cu siguranță sexului frumos.

Tricou, cană sau față de pernă imprimată

În ziua de astăzi se pune accent pe imprimeuri originale, iar proiectarea lor nu sunt complicate. Încercați să veniți cu ceva original, care va caracteriza scumpa jumătate. De fiecare dată când va îmbracă un tricou sau va bea cafeaua din cana dăruită, își va aminti de dvs.

Când niciunul dintre voi nu doriți să sărbătoriți

Chiar și în rândul femeilor, există acelea cărora Ziua Îndrăgostiților nu le este pe plac. Majoritatea argumentelor pe această temă ajung să spună că ar trebui să ne exprimăm dragostea în fiecare zi, deci de ce ar trebui să fie Ziua Îndrăgostiților ceva special? Și să fim sinceri, există ceva adevărat în aceasta. Prin urmare, dacă aveți un astfel de partener acasă, nu încercați să-l împingeți în izbucniri de dragoste și gesturi jalnice. Asigurați-vă că găsiți cu adevărat timp pentru dvs. și pentru relația voastră în agitația zilnică. Domnilor, aduceți câteodată o floare, chiar dacă vi se pare inutilă. Doamnelor, lăsați-l uneori să urmărească un meci de fotbal sau pur și simplu gătiți mâncarea lui preferată, chiar dacă nu vă miroase bine. Și totul va fi așa cum ar trebui :-)