• Fanola Botugen

Fanola

Fanola Botugen Reconstructive Filler ser pentru păr uscat si deteriorat 150 ml

ser pentru păr uscat si deteriorat
Cod: 121751
Colecția: Botugen
  • în stoc

luni 4. 3. la Dvs

Preț:
73 lei

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului Fanola Botugen Reconstructive Filler ser pentru păr uscat si deteriorat 150 ml

Evaluarea dvs:

Descriere ser pentru păr uscat si deteriorat

Fanola Botugen Reconstructive Filler este un ser inovator care a fost special dezvoltat pentru refacerea intensivă și hrănirea părului uscat și deteriorat. Acest produs este o combinație între cele mai avansate tehnologii în domeniul îngrijirii părului și ingrediente foarte eficiente care vizează direct structura fibrei capilare. Cu Fanola Botugen Reconstructive Filler vă puteți aștepta la rezultate vizibile după prima utilizare.

Ingrediente active:

  • Principalele ingrediente active din acest serum sunt keratina hidrolizată și acidul citric. Keratina hidrolizată pătrunde în profunzime în structura firului de păr, unde ajută la refacerea rezistenței și elasticității naturale a părului. Acidul citric acționează ca un antioxidant și adaugă strălucire și vitalitate părului. Împreună, aceste două ingrediente formează un tandem puternic pentru a combate deteriorarea părului.

Efecte:

  • Restaurarea structurii părului: datorită keratinei hidrolizate, zonele deteriorate din structura părului sunt refăcute.
  • Întărire și elasticitate.
  • Strălucire și vitalitate.
  • Protecție împotriva deteriorării ulterioare: Serul formează un strat protector pe suprafața părului pentru a ajuta la prevenirea deteriorării ulterioare.

Potrivit pentru:

  • Fanola Botugen Reconstructive Filler este potrivit pentru toate tipurile de păr, în special pentru cele uscate, deteriorate și care au nevoie de îngrijire intensivă. Este ideal pentru cei care caută o soluție rapidă și eficientă pentru a-și reface părul.

Utilizare:

  • Utilizarea acestui ser este foarte simplă. Aplicați serul pe părul spălat și uscat cu un prosop. Răspândiți o cantitate mică de produs în palma mâinii și apoi aplicați uniform pe lungimile și vârfurile părului. Nu clătiți. Pentru cele mai bune rezultate, utilizați în mod regulat.

Fanola Botugen Reconstructive Filler de la Fanola Botugen este un serum profesional pentru păr care oferă rezultate imediate în restaurarea și întărirea părului deteriorat. Datorită ingredientelor sale active, keratina hidrolizată și acidul citric, oferă un tratament complet care nu numai că reface părul, dar îl și protejează împotriva deteriorării ulterioare. Cu acest produs vă puteți aștepta la un păr puternic, flexibil și cu o strălucire radiantă. Fanola Botugen Reconstructive Filler este, prin urmare, o alegere excelentă pentru cei care doresc să își trateze părul în cele mai bune condiții.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Ser de păr
Marca Fanola
Colecția Botugen
Mărime 150 ml
Tipul de păr Par fragil, Par deteriorat, Par uscat

ALȚII CUMPAR LA ASTA