• Fanola Botugen

Fanola

Fanola Botugen Reconstructive Filler Spray ser pentru păr uscat si deteriorat 150 ml

ser pentru păr uscat si deteriorat
Cod: 121752
Colecția: Botugen
  • în stoc

miercuri 24. 7. la Dvs

Preț:
33 lei

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului Fanola Botugen Reconstructive Filler Spray ser pentru păr uscat si deteriorat 150 ml

Evaluarea dvs:

Descriere ser pentru păr uscat si deteriorat

Fanola Botugen Reconstructive Filler Spray este un ser inovator sub formă de spray, special conceput pentru refacerea și hrănirea intensivă a părului uscat și deteriorat. Bogat în ingrediente active selecționate, cum ar fi keratina și acidul hialuronic, acest produs unic pătrunde adânc în structura părului, îl reface și lasă părul frumos strălucitor, suplu și plin de viață. Citiți mai multe despre modul în care acest produs vă poate transforma părul și îi oferă îngrijirea pe care o merită.

Ingrediente active:

  • Fanola Botugen Reconstructive Filler Spray conține keratină, o proteină care este un element esențial pentru construirea părului. Keratina ajută la refacerea structurii părului deteriorat, umplând spațiile goale și întărind fibrele de păr. Acidul hialuronic, un alt ingredient cheie al acestui ser, asigură o hidratare profundă, menține părul suplu și ajută la redarea strălucirii naturale a acestuia.

Efecte:

  • Datorită conținutului de keratină și acid hialuronic, Fanola Botugen Reconstructive Filler Spray oferă regenerare intensă, hidratare și întărire a părului. Părul este vizibil mai sănătos, mai strălucitor și mai plin de volum după utilizare. Serul protejează, de asemenea, părul de alte daune, cum ar fi căldura din timpul coafării sau influențele externe. Părul este mai moale, mai neted și mai ușor de pieptănat după utilizarea serului.

Potrivit pentru:

  • Fanola Botugen Reconstructive Filler Spray este ideal pentru orice persoană cu părul uscat, deteriorat sau tratat chimic care caută un produs care să ofere îngrijire intensă și restaurare. Datorită formei sale ușoare sub formă de spray, serul este potrivit pentru toate tipurile de păr și poate fi folosit atât pe părul umed, cât și pe cel uscat.

Utilizare:

  • Aplicarea acestui serum este rapidă și ușoară. Pur și simplu pulverizați produsul uniform pe părul spălat și uscat cu un prosop. După aceea, periați părul pentru a distribui produsul uniform. Nu este nevoie să clătiți serul. Pentru cele mai bune rezultate, folosiți-l în mod regulat.

Fanola Botugen Reconstructive Filler Spray este un produs foarte eficient pentru refacerea și îngrijirea părului uscat și deteriorat. Datorită conținutului său de keratină și acid hialuronic, oferă părului regenerare intensă, hidratare și protecție. După utilizare, părul rămâne strălucitor, suplu și plin de vitalitate. Acest ser este soluția ideală pentru cei care caută un ajutor rapid și eficient pentru părul lor obosit. Încearcă Fanola Botugen Spray de umplere reconstructivă și bucură-te de frumusețea și sănătatea părului tău în fiecare zi.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Ser de păr
Marca Fanola
Colecția Botugen
Mărime 150 ml
Tipul de păr Par uscat, Par fragil, Par deteriorat

ALȚII CUMPAR LA ASTA