• Fanola No More

Fanola

Fanola No More The Styling Mask mască hrănitoare pentru toate tipurile de păr 750 ml

mască hrănitoare pentru toate tipurile de păr
Cod: 121788
Colecția: No More
nu se află în stoc

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului Fanola No More The Styling Mask mască hrănitoare pentru toate tipurile de păr 750 ml

Evaluarea dvs:

Descriere mască hrănitoare pentru toate tipurile de păr

Fanola No More The Styling Mask reprezintă o nouă eră în îngrijirea părului. Dezvoltată ținând cont de nevoile tuturor tipurilor de păr, această mască hrănitoare oferă o îngrijire revoluționară care transformă și reface părul de la rădăcină până la vârfuri. Utilizând tehnologia avansată Active Miraclay și o formulă unică, această mască oferă nu numai rezultate imediate, ci și o îmbunătățire de lungă durată a stării părului.

Ingrediente active:

  • Principala putere din spatele acestei măști este tehnologia Aktive Miraclay, un ingredient inovator care pătrunde adânc în structura părului, reparând zonele deteriorate și oferind părului hrana și hidratarea de care are nevoie. Această tehnologie se asigură că fiecare fir de păr este învăluit într-o peliculă protectoare care îl protejează de influențele externe, păstrând în același timp hidratarea în interiorul firului de păr. Rezultatul este o coafură netedă, strălucitoare și cu aspect sănătos.

Efecte:

  • Fanola No More The Styling Mask oferă o serie de efecte care vă vor lăsa părul mai puternic, mai flexibil și mai strălucitor. Datorită tehnologiei Active Miraclay, părul este intens hrănit și hidratat, ceea ce duce la restabilirea elasticității și rezistenței sale naturale. Chiar și părul rebel și creț este netezit de mască, ceea ce îl face mai ușor de coafat și asigură un efect de lungă durată. În plus, masca protejează părul de căldură și de alte influențe externe dăunătoare.

Potrivită pentru:

  • Fanola No More The Styling Mask este potrivită pentru toate tipurile de păr, de la fin la aspru, drept la creț. Este ideală pentru cei care caută un produs care să ajute la refacerea sănătății părului, adăugând strălucire și protejându-l în același timp de deteriorări ulterioare. Această mască este potrivită și pentru cei care își expun frecvent părul la căldură de la uscătoarele de păr sau fiarele de călcat, deoarece oferă o protecție eficientă împotriva căldurii.

Utilizare:

  • Aplicați o cantitate suficientă de mască pe părul spălat și uscat cu un prosop. Lăsați să acționeze timp de 3-5 minute, apoi clătiți bine. Pentru rezultate optime, utilizați masca în mod regulat, cel puțin o dată pe săptămână. Rezultatul va fi o coafură netedă, strălucitoare și cu aspect sănătos, plină de viață.

Fanola No More The Styling Mask este un produs unic pe piață, care oferă o îngrijire completă pentru toate tipurile de păr. Datorită tehnologiei inovatoare Active Miraclay Technology și a formulei bogate, masca asigură o hrănire intensă, hidratare și protecție pentru părul tău, facilitând în același timp coafarea și asigurând rezultate de lungă durată. Încercați Fanola No More The Styling Mask și vedeți efectele cu ochii voștri. Părul tău va fi mai sănătos, mai puternic și mai strălucitor ca niciodată!

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Mască pentru păr
Marca Fanola
Colecția No More
Mărime 750 ml
Tipul de păr Par deteriorat, Par normal, Par indisciplinat, Par aspru, Par vopsit, Toate tipurile de par