• Fanola Nourishing

Fanola

Fanola Nourishing Restructuring Conditioner balsam pentru păr uscat si deteriorat 1000 ml

balsam pentru păr uscat si deteriorat
Cod: 97953
Colecția: Nourishing
  • în stoc 3 buc

marți 23. 7. la Dvs

Preț:
40 lei

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului Fanola Nourishing Restructuring Conditioner balsam pentru păr uscat si deteriorat 1000 ml

Evaluarea dvs:

Descriere balsam pentru păr uscat si deteriorat

Fanola Nourishing Restructuring Conditioner este un balsam de lux care a fost special formulat pentru îngrijirea intensivă a părului uscat și deteriorat. Datorită formulei sale bogate, bazată pe puterea proteinelor din lapte, acest balsam pătrunde în profunzime în structura firului de păr, redându-i vitalitatea și oferindu-i părului hrana și hidratarea de care are nevoie. Dacă suferiți de păr uscat, fragil și deteriorat, acest produs este pentru dumneavoastră.

Ingrediente active:

  • Proteine din lapte: Aceste ingrediente naturale sunt cunoscute pentru abilitatea lor de a pătrunde adânc în structura părului, unde ajută la refacerea fibrelor deteriorate și redă părului elasticitatea și rezistența naturală.

Efecte:

  • Restaurare și hrănire: Proteinele din lapte asigură repararea intensă a structurii deteriorate a părului și hrănesc în profunzime părul.
  • Hidratare.
  • Strălucire și catifelare: utilizarea regulată a acestui balsam lasă părul frumos strălucitor, moale la atingere și ușor de pieptănat.

Potrivit pentru:

  • Fanola Nourishing Restructuring Conditioner este ideal pentru oricine are părul uscat, deteriorat, tratat chimic sau vopsit. Este potrivit pentru toate tipurile de păr și este deosebit de util pentru cei care doresc să restabilească sănătatea și vitalitatea părului lor.

Utilizare:

  • Aplicați o cantitate generoasă de balsam pe părul spălat și uscat cu prosopul, în special pe mijlocul lungimii și pe vârfuri. Lăsați să acționeze timp de câteva minute pentru a permite absorbția completă a ingredientelor active, apoi clătiți bine.

Fanola Nourishing Restructuring Conditioner este un produs profesional care oferă rezultate vizibile încă de la prima utilizare. Formula sa unică, bazată pe puterea proteinelor din lapte, redă părului tău vitalitatea, rezistența și frumusețea. Părul este hidratat, vibrant, strălucitor și plin de viață după utilizarea acestui balsam. Descoperiți magia balsamului Fanola Nourishing Restructuring Conditioner și oferiți părului dumneavoastră îngrijirea pe care o merită. Părul tău va fi din nou plin de viață, sănătos și frumos de la rădăcină până la vârfuri.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Balsam
Marca Fanola
Colecția Nourishing
Mărime 1000 ml
Tipul de păr Par deteriorat, Par uscat

ALȚII CUMPAR LA ASTA