• Fanola Oro Therapy

Fanola

Fanola Oro Therapy Oro Puro Restructuring Lotion tratament pentru păr pentru păr uscat si deteriorat 12 x 10 ml

tratament pentru păr pentru păr uscat si deteriorat
Cod: 121773
Colecția: Oro Therapy
nu se află în stoc

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului Fanola Oro Therapy Oro Puro Restructuring Lotion tratament pentru păr pentru păr uscat si deteriorat 12 x 10 ml

Evaluarea dvs:

Descriere tratament pentru păr pentru păr uscat si deteriorat

Fanola Oro Therapy Oro Puro Restructuring Lotion este un tratament pentru păr care a fost special conceput pentru îngrijirea intensivă a părului uscat, deteriorat și slăbit. Kitul conține 12 fiole de 10 ml care sunt concepute pentru a asigura reconstrucția și revitalizarea profundă a structurii părului. Produsul este îmbogățit cu ingrediente rare și foarte eficiente care asigură rezultate imediate și o protecție de lungă durată a părului.

Ingrediente active:

  • Microparticule de aur.
  • Keratină.
  • Ulei de argan: Oferă părului o hidratare profundă, îl hrănește și îl lasă mătăsos.

Efecte:

  • Repară și întărește: Keratina și microparticulele de aur pătrund în profunzime în structura firului de păr, restaurând zonele deteriorate și întărind părul de la rădăcină până la vârfuri.
  • Hidratare și hrănire intensă: Uleiul de argan asigură o hidratare și o hrănire perfectă a părului, ajutându-l să își recapete elasticitatea și vitalitatea.
  • Strălucire și netezime.
  • Protecție.

Potrivit pentru:

  • Fanola Oro Therapy Oro Puro Restructuring Lotion este alegerea ideală pentru orice persoană cu părul uscat, deteriorat și slăbit care caută o îngrijire intensă și eficientă. Tratamentul este potrivit pentru toate tipurile de păr și poate fi utilizat atât în saloanele de coafură profesionale, cât și în confortul propriei case.

Utilizare:

  • Pentru rezultate optime, aplicați conținutul unei fiole pe părul spălat și uscat cu prosopul. Răspândiți produsul uniform pe toată lungimea părului și lăsați-l să acționeze timp de 5-10 minute. Clătiți bine după aceea. Pentru un efect maxim, utilizați tratamentul în mod regulat.

Fanola Oro Therapy Oro Puro Restructuring Lotion este un tratament pentru păr care oferă o îngrijire intensă și profundă pentru părul uscat, deteriorat și slăbit. Cu o combinație de keratină, ulei de argan și microparticule de aur, oferă rezultate instantanee și lasă părul frumos strălucitor, neted și plin de viață. Utilizarea sa regulată asigură o protecție și o revitalizare de lungă durată a părului, ceea ce îl face alegerea ideală pentru cei care doresc să își trateze părul în cele mai bune condiții. Redă frumusețea și vitalitatea părului tău cu Fanola Oro Therapy Oro Puro Restructuring Lotion și bucură-te de senzația de îngrijire de lux în fiecare zi.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Tratamente pentru păr
Marca Fanola
Colecția Oro Therapy
Mărime 12 x 10 ml
Tipul de păr Par uscat, Par deteriorat

ALȚII CUMPAR LA ASTA