• Fanola

Fanola

Fanola Perfumed Hydrogen Peroxide 10 Vol./ 3% emulsie activatoare 1000 ml

emulsie activatoare
Cod: 127784
Colecția:
  • în stoc

miercuri 17. 7. la Dvs

Preț:
17 lei

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului Fanola Perfumed Hydrogen Peroxide 10 Vol./ 3% emulsie activatoare 1000 ml

Evaluarea dvs:

Descriere emulsie activatoare

În domeniul îngrijirii și colorării părului, o emulsie de dezvoltare de calitate joacă un rol esențial. Fanola, un brand renumit în industria de îngrijire a părului, a venit cu un produs care stabilește noi standarde - Peroxid de hidrogen parfumat 10 Vol./3%. Acest produs asigură rezultate optime de colorare și rezistență la deteriorarea părului.

Ingrediente active:

  • Principalul ingredient din această emulsie de developare este peroxidul de hidrogen. Această substanță este cunoscută pentru capacitatea sa de a oxida, permițând pătrunderea eficientă a agenților de colorare în fibra capilară. Rezultatul este o nuanță intensă și de durată, care strălucește cu strălucire naturală. Cu o concentrație de 3%, acest produs este ideal pentru o iluminare subtilă a părului sau pentru procesele în care se dorește o iluminare mai puțin intensă.

Efecte:

  • Peroxidul de hidrogen parfumat Fanola 10 Vol./3% oferă o gamă de efecte care îl fac un produs esențial pentru profesioniștii din domeniul îngrijirii părului:
  • Iluminare eficientă: datorită formulei sale precise, permite ca părul să fie iluminat delicat și uniform.
  • Consistență stabilă.
  • Protecție a părului: peroxidul de hidrogen combinat cu alte ingrediente ajută la reducerea la minimum a potențialelor deteriorări ale părului în timpul procesului de colorare.

Potrivit pentru:

  • Această emulsie de developare este ideală pentru coaforii profesioniști și hair stylistii care caută un produs cu rezultate precise și fiabile. Este potrivită pentru toate tipurile de păr, în special pentru cele care necesită o iluminare sau o colorare blândă, fără un efect agresiv de iluminare.

Utilizare:

  • Pentru cele mai bune rezultate, amestecați Fanola Perfumed Hydrogen Peroxide 10 Vol./3% cu crema de colorare aleasă de dumneavoastră, în proporția recomandată de producător. Amestecați bine până când se obține o consistență omogenă. Aplicați uniform pe păr și lăsați să acționeze pentru timpul specificat în instrucțiuni. După timpul recomandat, clătiți bine părul cu apă caldă și folosiți șampon și balsam pentru părul vopsit.

Fanola Peroxid de hidrogen parfumat 10 Vol./3% este un produs revoluționar care combină cunoștințele științifice cu nevoile coaforilor profesioniști. Este un instrument care asigură nu numai un păr frumos, ci și un aspect sănătos după colorare. Pentru cei care caută fiabilitate, calitate și cele mai bune rezultate posibile în colorarea părului, această emulsie de developare este alegerea potrivită.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Vopsirea părului
Marca Fanola
Mărime 1000 ml
Tipul de păr Toate tipurile de par