• Fanola

Fanola

Fanola Perfumed Hydrogen Peroxide 40 Vol./ 12 % emulsie activatoare 1000 ml

emulsie activatoare
Cod: 127785
Colecția:
  • în stoc

miercuri 17. 7. la Dvs

Preț:
17 lei

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului Fanola Perfumed Hydrogen Peroxide 40 Vol./ 12 % emulsie activatoare 1000 ml

Evaluarea dvs:

Descriere emulsie activatoare

Vopsirea părului este o artă care necesită o tehnică precisă și produse de calitate. Fanola Perfecționat peroxid de hidrogen 40 Vol./12% este una dintre emulsiile de developare foarte concentrate care sunt esențiale pentru obținerea unor rezultate intense și de lungă durată ale culorii. Acest produs este conceput cu gândul la utilizarea profesională, dar poate fi folosit și pentru colorarea părului la domiciliu. Cu toate acestea, este important să îi înțelegeți corect efectele și să îl aplicați în mod corespunzător.

Ingrediente active: Ingrediente active:

  • 12%peroxid de hidrogen: Principalul ingredient din această emulsie revelatoare este peroxidul de hidrogen la o concentrație ridicată de 12%. Rolul său este de a activa pigmenții coloranți conținuți în vopseaua de păr și de a le permite să pătrundă adânc în fibra capilară. Acest lucru face posibilă obținerea unei culori intense și durabile.
  • Această emulsie este îmbogățită cu un ingredient special parfumat care neutralizează mirosul tipic al peroxidului de hidrogen. Rezultatul este o experiență plăcut parfumată în timpul vopsirii părului.

Efecte:

  • Culoare intensă și de lungă durată: Datorită concentrației ridicate de peroxid de hidrogen, emulsia asigură pătrunderea adâncă a pigmenților de culoare în structura părului, rezultând o nuanță intensă și de lungă durată.
  • Calitate îmbunătățită a culorii: peroxidul de hidrogen ajută la distribuirea uniformă a culorii pe toată lungimea părului, asigurând o culoare uniformă și cu aspect natural.
  • Miros plăcut în timpul vopsitului: ingredientul parfumat din emulsie neutralizează mirosul neplăcut al peroxidului de hidrogen, îmbunătățind experiența generală de colorare a părului.

Potrivit pentru:

  • Acest produs este potrivit pentru cei care doresc să obțină o colorare intensă, în special pentru părul mai închis la culoare sau atunci când se folosesc nuanțe care necesită o concentrație mai mare de peroxid de hidrogen. Este important ca acest produs să fie folosit de utilizatori experimentați sau profesioniști, deoarece utilizarea incorectă poate duce la deteriorarea părului.

Utilizare:

  • Înainte de a utiliza Fanola Perfumed Hydrogen Peroxide 40 Vol./12%, amestecați bine emulsia cu vopseaua de păr în proporția recomandată de producătorul vopselei. Aplicați amestecul în mod uniform pe părul uscat. Timpul de aplicare depinde de tipul de păr și de rezultatul dorit, dar de obicei durează 30-45 de minute. După timpul de expunere, clătiți bine părul cu apă și folosiți un șampon de bună calitate, un balsam sau o mască de recuperare a părului.

Fanola Peroxid de hidrogen parfumat 40 Vol./12% este un instrument puternic în mâinile celor care doresc să obțină rezultate profesionale de colorare a părului. Concentrația sa ridicată de peroxid de hidrogen asigură o colorare intensă și de lungă durată, în timp ce ingredientul parfumat contribuie la o experiență plăcută în timpul vopsitului. Cu toate acestea, este important să folosiți acest produs cu prudență și conștientizând efectele sale puternice. Rezultatul va fi o culoare intensă, un păr vibrant și satisfacția unui rezultat profesional.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Vopsirea părului
Marca Fanola
Mărime 1000 ml
Tipul de păr Toate tipurile de par