• Fanola Volume

Fanola

Fanola Volume Volumizing Conditioner balsam pentru volum 350 ml

balsam pentru volum
Cod: 116104
Colecția: Volume
  • în stoc

marți 23. 7. la Dvs

PODOBNE_VARIANTY?

Preț:
24 lei

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului Fanola Volume Volumizing Conditioner balsam pentru volum 350 ml

Evaluarea dvs:

Descriere balsam pentru volum

În zilele noastre, densitatea și volumul părului sunt percepute ca un simbol al sănătății și vitalității. Multe femei și bărbați se luptă cu problema părului fin și subțire, care dă o impresie de plictiseală și oboseală. Fanola a venit cu o soluție sub forma balsamului Volume Volumizing Conditioner, un balsam conceput special pentru a crește volumul părului. Acest produs inovator conține ingrediente active selectate care oferă părului nutriția și rezistența de care are nevoie, promovând în același timp volumul și voluptatea.

Ingrediente active:

  • Fanola Volume Volumizing Conditioner conține o combinație atent selectată de ingrediente active care acționează împreună pentru a îmbunătăți textura și volumul părului. Principalele ingrediente includ proteine și vitamine care întăresc fibrele capilare și promovează reînnoirea părului. Balsamul conține, de asemenea, ingrediente hidratante care asigură o hidratare optimă a părului și a scalpului.

Efecte:

  • Datorită formulei sale unice, balsamul Fanola Volume Volumizing Conditioner oferă părului o îngrijire intensivă, sporindu-i în același timp volumul și volumul. Proteinele și vitaminele ajută la refacerea fibrelor de păr deteriorate, în timp ce ingredientele hidratante asigură menținerea părului hidratat și sănătos. Rezultatul este o coamă mai groasă, mai plină și mai strălucitoare, cu un aspect sănătos și plin de viață.

Potrivit pentru:

  • Balsamul volumizant Fanola Volume Volumizing Conditioner este potrivit pentru toate tipurile de păr, în special pentru părul fin și subțire, căruia îi lipsește volumul și rezistența. Balsamul este, de asemenea, potrivit pentru cei cu părul deteriorat de tratamentele chimice sau de instrumentele de styling fierbinți.

Utilizare:

  • Pentru rezultate optime, aplicați balsamul pe părul umed și spălat. Lăsați să acționeze timp de 2-3 minute și apoi clătiți bine cu apă. Pentru un efect maxim, folosiți balsamul în mod regulat și combinați-l cu șamponul și cu alte produse din gama Fanola Volume.

BalsamulVolumizant Fanola Volume este un balsam inovator care oferă o soluție completă pentru cei care își doresc un păr plin și voluminos. Datorită formulei sale bogate, acesta oferă părului nutriția și hidratarea necesare și îl întărește de la rădăcină până la vârfuri. Rezultatul este o coamă sănătoasă, puternică și strălucitoare, plină de viață. Cu Fanola Volume Volumizing Conditioner, vei obține părul la care ai visat dintotdeauna și te vei simți încrezătoare în orice situație.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Balsam
Marca Fanola
Colecția Volume
Mărime 350 ml
Tipul de păr Par fin

ALȚII CUMPAR LA ASTA