Festina

  • Festina

Ați ales 0 Produse

Festina

Cautați un ceas de calitate, modern, durabil, cu un design de lux? Atunci sunteti in locul potrivit! Festina este alegerea ideală. Festina este o companie cu mai mult de o sută de ani de istorie, care a fost fondată în 1902 în orașul elvețian La Chaux- de-Fonds. Festina a avut mulți proprietari și a avut nevoie de timp îndelungat să-și găsească locul în lumina reflectoarelor. De exemplu în 1935, compania a fost vândută antreprenorului Willy Burkhardovi von Wilhelmovi. Acesta în anul 1975 a predat apoi compania în mâinile iubitorului de ceasuri George Ulmann. Dar nici de data aceasta Dl Ulmann nu a ținut compania și a predat o în anul 1984 lui Miguel Rodriguez de origine spaniolă. Astfel Festina a început să se ridice în luminile reflectoarelor și Rodriguez a reușit sa dezvolte o marcă de renume, cunoscută în lumea întreagă.

Cel mai mare boom l-a înregistrat Festina după introducerea mecanismului Quartz. Acest pas a lansat ceasurile Festina în toate colțurile lumii și le-a făcut mai accesibile în străinătate. La acel moment, compania a găsit o simpatie pentru sport, de care compania a profitat, şi Festina a adaptat ceasurile special pentru sportivi. Cum? Mai presus de toate, designul realizat de natura sportiv, apoi, funcţionalitatea şi robusteţea și rezistența, dovedind a fi schimbări în direcția bună. De asemenea Festina a fost sponsorul renumitului concurs Tour de France cu biciclete de cursă, şi după acest eveniment important și de succes, compania a numit colecţia sa Festina Tour de France. Ceasurile sport Festina arată frumos pe încheietura mâinii, nu numai sportivilor, dar, de asemenea și antreprenorilor, oamenilor de afaceri, fiind potrivite ca și companie sau pentru o ocazie specială. În prezent ceasurile Festina subliniază perfect caracterul şi personalitatea purtătorului său.

Ceasurile bărbătești sunt originale și în colecții individuale fiind reprezentate prin design diferit. Festina nu se teme în orice caz să experimenteze prin culori cu elemente speciale care îmbogățesc imaginea ceasului. Desigur, există un proces strict pentru aceasta și mai presus de toate super calitatea materialului din care sunt confecționate ceasurile. După cum a fost menționat în textul de mai sus, ceasurile Festina sunt alese de manageri și sportivi. Marca are ce oferi și iubitorilor care caută un ceas de lux la preț rezonabil.

Cu toate acestea, Festina nu este doar o marcă destinată barbaților. Ceasurile Festina incanta chiar și sexul frumos. Nu veţi găsi o aliniere mai originală de stil, eleganta si design sportiv decât aceea oferită de marca Festina. Doamnele apreciază ceasurile de mână, care sunt în acelaşi timp elegante, folosindu-le ca și accesorii și bijuterii.

Filtrare

Marcă