Funcționalități și caracteristici ale ceasurilor Festina

  • REVISTA ONLINE
  • Funcționalități și caracteristici ale ceasurilor Festina

Funcționalități și caracteristici ale ceasurilor Festina

Fără îndoială, ceasurile Swiss Festina sunt cea mai bună investiție pentru stilul, cariera și imaginea noastră. Nu veți găsi pe piață un "3in1" mai bun. Pentru aceasta, nu trebuie să-ți vinzi echipamentele de golf preferate sau să-ți promiți fiica adultă unui șeic arab.

Puteți crede că în multe cazuri termenul "3in1" nu înseamnă nimic bun. De ex pentru produsele cosmetice pentru păr, nu vă puteți aștepta la beneficii triple pentru aceste produse, ci, dimpotrivă, o treime (aici, evident, calitatea scade în detrimentul cantității). Dar nu este cazul ceasului de lux Festina! Indiferent de modelul pe care îl alegeți, puteți fi siguri că vă veți îmbunătăți imaginea la locul de muncă și în interiorul familiei dvs. și nu veți mai întârzia niciodată. Veți fi foarte entuziasmat că nu veți mai pierde o întâlnire.

DECI CE POATE FACE EL?

Acum, să ignorăm toate caracteristicile familiare, cum ar fi cronometrul , indicatorul de dată sau indicatorul zilei de seară și să ne concentrăm asupra abilităților sale.

Cronograf. Sunt ceasuri marcate, care pe cadran au câteva cadrane mai mici, pe care le controlam folosind butoanele de lângă coroană. Cu ajutorul lor, puteți măsura perioade mai scurte de timp, de exemplu, cât îi ia soției dvs. de a spune "O să-mi iau geanta"  la ieșire. Este un cronometru analog care are îl au toate ceasurile sportive . Cronograful se găsește de asemenea la multe modele de ceasuri clasice și de modă Festina , dar în special de bărbați. Ceasurile pentru femei, de obicei, nu au această funcție, în principal datorită faptului că femeile acordă mai multă atenție aspectului ceasului și nu funcțiilor sale.

Tahimetru privind identitatea și misiunea este foarte similar cu tahometrul, pe care îl cunoaștem din mașină. Tahimetrul este o funcție oferită de unele ceasuri cu afișaj analog, prin intermediul căreia se pot calcula viteze, lungimi și alte mărimi dependente de timp. Scala tahimetrului este de obicei desenată la exteriorul cadranului principal sau pe lunetă.

Luminescență. Este o subliniere delicată, verde, fluorescentă a indicilor și indecșilor, permițând citirea timpului chiar după apusul soarelui. În timpul zilei, astfel de locuri marcate absorb energie termică, care își pierde lent puterea până când este complet "stinsă". Prin urmare, nu vă puteți aștepta ca la ora patru dimineața, în timpul unei trezire accidentală, să puteți citi timpul. În acest caz, este mai bine să alegeți un ceas cu lumină de fundal-de exemplu, ceasul de modă pentru bărbați Festna 20270/2 cu o rezistență la apă de peste 100M.

DIN CE MATERIAL SUNT FACUTE?

Materialul cel mai frecvent utilizat pentru fabricarea ceasurilor este oțelul , datorită rezistenței sale ridicate și greutății relativ scăzute. Deci, aveți garanția că nimic nu va amenința misiunea ceasului dvs. - pentru a vă ajuta să vă gestionați timpul. Datorită tehnologiei moderne, oțelul poate fi aproape în orice culoare, pentru a se potrivi cu alte accesorii (inele, brățări etc.). Cu toate acestea, majoritatea modelelor sunt de argint, deoarece argintul a detronat aurul galben clasic. Cu toate acestea, ceasurile de aur ocupă locul al doilea. Și ce culoare domină în prezent în industria de bijuterii? Așa-numitul aur roz (aur cu o nuanță brun deschis). Spre deosebire de cele două opțiuni anterioare, acesta arată unic, proaspăt și luxos și vă permite să le combinați în mod liber cu bijuterii de aur și argint . Deci, dacă cumpărați Festina din aur roz, puteți să o purtați mereu și peste tot.

În magazinul nostru veți găsi și ceasuri Festina, ce sunt fabricate din oțel tratat PVD. Ce înseamnă asta? PVD este un finisaj de înaltă calitate, rezistent la abraziune, temperatură înaltă sau coroziune. Spre deosebire de straturile obișnuite aplicate celor mai multe ceasuri, PVD-ul garantează că ceasul nu își va pierde culoarea chiar și după ani .

Celelalte trei materiale cele mai populare sunt plasticul, titanul și ceramica. Ceasurile din plastic sunt cel mai adesea căutate de sportivi care nu servesc ca accesoriu de modă, ci ca un determinant fiabil al realizărilor lor sportive. Prin urmare, ele se concentrează pe ceasuri din plastic rezistent la apă care nu provoacă reacții alergice inutile și neplăcute (care pot apărea în cazul unei combinații de metal și transpirație la persoanele cu piele sensibilă). Persoanele care suferă de alergii care caută ceasuri de modă, caută ceasuri de mînă de titan (greu și elegant), probabil ceasul de mînă ceramic Festina  - paradoxal cel mai greu (material de înaltă tehnologie), astăzi este un element foarte căutat de iubitorii de ceasuri.

CU CE BRĂȚĂRI SE COMBINĂ?

Cel mai comune sunt  brățările din oțel. Le sunt în fruntea pieței de mulți ani. Aceasta confirmă ideea că frumusețea constă în simplitate. Ele sunt o combinație perfectă. Atât ceasurile pentru femei, cât și pentru bărbații de la Festina au cadrane atât de perfecte, încât ar fi o rușine să se folosească o brățară banală .Cu toate acestea, curelele de piele sunt încă foarte populare. Probabil pentru că nu sunt atât de "uniforme", și accentuează mult stilul ..

Peste 800 de modele de marci de ceasuri Festina pentru bărbați, femei, copii și unisex vă așteaptă aici .