Ziua Îndrăgostiților: Cum să strălucești și să reușești

  • REVISTA ONLINE
  • Ziua Îndrăgostiților: Cum să strălucești și să reușești

Ziua Îndrăgostiților: Cum să strălucești și să reușești

In fiecare zi, este un motiv de sărbătoare. Fiți un iubitor și bucurați-vă de o săptămână romantică! În țara noastră există încă mulți care consideră că Ziua Îndrăgostiților este o sărbătoare comercială, care nu ne aparține, și nu se poate compara cu ziua de 24 Februarie. Este o tradiție destul de nouă care a venit la noi din Occident. Dar oare Ziua Îndrăgostiților provine într-adevăr din țările anglo-saxone?

Există multe speculații cu privire la acest subiect. Forma actuală a sărbătorii are originea în mod special în secolul al XX-lea, și se spune, totuși, că istoria sa datează din Roma antică. Numele Valentin este atribuit acestei sărbători după preotul catolic Valentin, care a trăit în secolul al III-lea. El a devenit faimos pentru că a unit în secret destinele nenumăratelor cupluri tinere, în ciuda interzicerii stricte a împăratului Claudio al II-lea. În cele din urmă, acest preot a murit torturat. Datorită compasiunii sale și înțelegerea de care a dat dovadă pentru cuplurile îndrăgostite, oamenii au început să-l sărbătorească ca pe sfântul patron al iubirii.

Și când sărbătorim Ziua Îndrăgostiților? Pe 14 februarie, care în acest an 2021 cade duminică.

Această zi de iarnă nu trebuie să fie rece deloc. O mărturisire fierbinte poate încălzi chiar și inimile cele mai încăpățânate. O comedie romantică, mai ales de Ziua Îndrăgostiților, un cadou original din inimă, o cină cromantică la lumina lumânărilor sau o excursie în weekend la munte sau la spa? Există o multitudine de posibiități. Dar care dintre ele sunt cele mai bune?

Cadoul perfect de Ziua Îndrăgostiților

Ce cadou va bucura partenera de Ziua Îndrăgostiților? Un parfum de lux superb, o bijuterie strălucitoare, un ceas frumos și elegant, o cutie de bomboane sau un buchet de flori – un astfel de cadou nu va fi disprețuit de nici o femeie, și, dacă o surprindeți oferindu-i ceva la care visează de mult, o vei face fericită de două ori.

Și ce vor aprecia mai mult domnii? Boxeri cu imprimări amuzante, șosete, un voucher la paintball, un ceas de tip sport, un masaj cu pietre de bazalt, un parfum bărbătesc sau o cină romantică cu meniul preferat.

Un sfat excelent pentru tine

Experimentați împreună!

Poate că tot ce ai nevoie este o cină la lumina lumânărilor sau o plimbare romantica de seară prin oraș, pentru că nu aveți nevoie de nimic mai mult decât să fiți împreună și să vă bucurați de atmosfera din jur.

Cu toate acestea, o experiență obișnuită ar putea să vă unească și să vă înveselească chiar mai bine. Cel puțin veți avea la ce să vă amintiți după ani ...
 

Un weekend romantic la spa, o dimineață cu vedere spre Turnul Eiffel sau poate ceva mai mult antrenant, adică un zbor cu balonul? Indiferent de ceea ce alegeți, veți face cu siguranță o zi a îndrăgostiților de neuitat.

 

Dorințe originale

Indiferent de modul în care doriți să petreceți această zi, merită să vă surprindeți iubita sau iubitul cu un SMS frumos. Puteți alege urările fermecătoare de Valentine de pe internet sau puteți scrie ceea ce este ascuns în inima voastră. În cele din urmă despre asta este ziua îndrăgostiților ...

Verificați oferta noastră de ziua îndrăgostiților și nu uitați că nu există o zi mai bună pentru a vă răsfăța jumătatea ...