/ Parfumuri / Parfumuri barbatesti / Giorgio Armani Code Ice

Armani (Giorgio Armani) Code Ice 125 ml

Eau de Toilette pentru bărbați

Marcă: Giorgio Armani Colecția: Code Ice
Cod: 77713

Eau de Toilette Code Ice marca Armani (Giorgio Armani) a fost conceput special pentru bărbați. Flaconul conține 125 ml de parrfum original.

  • nu se află în stoc

Descriere Giorgio Armani Code Ice

Parfumul Giorgio Armani Code Ice a fost lansat pe piață în 2014 ca o interpretare mai nouă și clară față de originalul Code Giorgio Armani din anul 2008. Parfumul reprezintă eleganță, dinamism și putere, accentuat cu un caracter modern al compoziției. Compoziția rece exprimă dinamism și oferă o forță autentică esențială.

Parfumul a fost propus de celebrul Alberto Morillas –campionul parfumier din faimoasele studiouri Firmenich. La adrenalină se adaugă o explozie de prospețime care îmbunătațește parfumul în ansamblu. Notele de citrice se amestecă cu condimente dulci și lemn puternic aromat.Tonurile de lămăie, lavandă și lemn se unesc și vor consolida și reîmprospăta menta aromată.

Parfumul este o nouă nuanță seducătoare pentru bărbatul Code, care a schimbat smochingul pentru sacoul gri sau chiar tricoul alb. Este un parfum foarte puternic și intensiv. Flaconul legendar este inspirat de celebrul sacou smoching Armani cu linii curate, care este o nouă interpretare de culoare gri metalic ce evidențiază partea proaspătă a acestui parfum irezistibil.

Creatoarea campaniei este o stea de Hollywood, Chris Pine, care întruchipează eleganța naturală și carisma. Ești un om modern și încrezător? Atunci doar pentru tine este mirosul Giorgio Armani Code Ice exact pe măsura ta!

Citește mai mult

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Brîndușa

Manager relații cu clienții
Lu - Vi 9:00 - 17:00

  • Note varf

    ghimbir, lămâie, mentă 

  • Note ascunse

    lavandă, nucşoară 

  • Note baza

    lemn 


Părerea clienților noștrii

Introduceti evaluarea produsului Armani (Giorgio Armani) Code Ice Eau de Toilette pentru bărbați 125 ml


1 – cel mai rău, 5 – cel mai bun

Variante Giorgio Armani Code Ice