/ Ingrijirea parului / Ingrijirea parului femei / Goldwell StyleSign

Goldwell StyleSign Volume Big Finish Hair Spray 500 ml

fixativ de păr

Marcă: Goldwell Colecția: StyleSign
Cod: 18841

Cosmetice pentru păr profesionale de la cele mai cunoscute mărci. Fixativ de păr marca Goldwell din colecția StyleSign a fost conceput special pentru pentru femei care au toate tipurile de par. Acest produs miraculos are 500 ml.

 

  • nu se află în stoc

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit Pentru femei
Categorie Fixativ de păr
Marca Goldwell
Colecția StyleSign
Subcolecția Volume
Mărime 500 ml
Tipul de păr Toate tipurile de par

Descriere Goldwell StyleSign

Goldwell StyleSign Volume Big Finish este un fixativ de lux pentru fixare maximă și volum, care este potrivit pentru toate tipurile de păr. Fixativul de păr oferă volum coafurii și oferă protecție culorii. Acest spray profesional protejează părul împotriva nivelului ridicat de umiditate, previne încrețirea, oferă fixare de lungă durată și rezistență, nu usucă părul, oferind o îngrijire lejeră.

Folosind Goldwell Volume Big Finish Spray obțineți o coafură perfectă și de lungă durată, care oferă o strălucire și un volum maxim. Ingrediente active: UV - A și UV - Filtru B – protejează părul împotriva radicalilor liberi. Technologie Flexishine Protect- conține un sistem de protecție al părului. Polimeri îmbogățit cu proteine de bambus - formează o peliculă protectoare elastică. Pantenol - hrănește și protejează părul. Efecte: volum maxim, oferă protecție culorii, previne încrețirea Factor 4 - fixare puternică, protejează culoarea. Recomandat pentru: Toate tipurile de păr. Mod de întrebuințare: Agitați bine înainte de utilizare. Pulverizați de la o distanță de 25-30cm, după care modelați firele rebele în forma dorită. Pentru rezultate mai eficiente, utilizați în combinație cu alte produse din această serie.

Citește mai mult

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Brîndușa

Manager relații cu clienții
0368 228 035
8:30 - 19:00


Părerea clienților noștrii

Introduceti evaluarea produsului Goldwell StyleSign Volume Big Finish Hair Spray fixativ de par 500 ml


1 – cel mai rău, 5 – cel mai bun