• K18

K18

K18 Leave-In Molecular Repair Hair Mask îngrijire fără clătire î pentru păr foarte uscat si deteriorat 5 ml

îngrijire fără clătire î pentru păr foarte uscat si deteriorat
Cod: 134583
Colecția:
nu se află în stoc

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului K18 Leave-In Molecular Repair Hair Mask îngrijire fără clătire î pentru păr foarte uscat si deteriorat 5 ml

Evaluarea dvs:

Descriere îngrijire fără clătire î pentru păr foarte uscat si deteriorat

Pentru cele dintre noi care se luptă cu părul extrem de uscat și deteriorat, K18 a venit cu o soluție revoluționară concepută pentru a ne revigora și regenera părul. Produsul "Leave-In Molecular Repair Hair Mask" este o mască fără clătire, concepută pentru a pătrunde în profunzime în fibra capilară și a o repara din interior.

Ingrediente active:

  • Principalul ingredient care face ca această mască să fie atât de unică este peptida bioactivă K18. Acest ingredient are capacitatea de a pătrunde adânc în fibra de păr și de a viza direct zonele deteriorate. Împreună cu alte ingrediente hrănitoare, cum ar fi proteinele, aminoacizii și componentele hidratante, această mască oferă o îngrijire completă a părului.

Efecte:

  • Datorită ingredientelor sale active, masca oferă rezultate incredibile. Părul devine mai puternic, mai flexibil și mai sănătos după fiecare utilizare. Fragilitatea părului este redusă semnificativ, iar părul își recapătă strălucirea și vitalitatea naturală. Deteriorările cauzate de procesarea chimică, de soare sau de coafarea cu căldură sunt reduse la minimum.

Potrivit pentru:

  • K18 Leave-In Molecular Repair Hair Mask este ideală pentru cei cu părul foarte uscat și deteriorat, fie din cauza prelucrării chimice, a coafării frecvente cu căldură sau a daunelor cauzate de mediul înconjurător. Cu toate acestea, această mască este potrivită și pentru cei care doresc să ofere părului lor o îngrijire preventivă și să îl protejeze de deteriorări viitoare.

Utilizare:

  • Aplicarea este rapidă și ușoară. Aplicați cantitatea necesară de mască pe părul șamponat și uscat cu prosopul, începând de la vârfuri și mergând spre rădăcini. Produsul nu se clătește, așa că, după aplicare, nu trebuie decât să vă coafați părul în funcție de stilul dumneavoastră și să lăsați masca să acționeze. Pentru rezultate optime, vă recomandăm utilizarea regulată.

K18 Leave-In Molecular Repair Hair Mask nu este doar un alt produs de pe piață. Este o tehnologie de ultimă generație în îngrijirea părului care oferă rezultate reale. Dacă sunteți în căutarea unei soluții pentru părul uscat și deteriorat sau pur și simplu doriți să oferiți părului dvs. cea mai bună îngrijire posibilă, această mască este alegerea potrivită. Părul este revitalizat, plin de viață și frumusețe după utilizare.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Mască pentru păr
Marca K18
Mărime 5 ml
Tipul de păr Par fragil, Toate tipurile de par, Par ondulat si cret, Par aspru, Par normal, Par deteriorat, Par uscat