• K18

K18

K18 Molecular Repair Hair Oil ulei pentru păr foarte deteriorat 30 ml

ulei pentru păr foarte deteriorat
Cod: 2020920
Colecția:
  • în stoc

luni 4. 3. la Dvs

Preț:
225 lei

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului K18 Molecular Repair Hair Oil ulei pentru păr foarte deteriorat 30 ml

Evaluarea dvs:

Descriere ulei pentru păr foarte deteriorat

K18 Molecular Repair Hair Oil este o soluție inovatoare pentru părul care este extrem de deteriorat de coafarea la căldură, tratamentele chimice și factorii de mediu. Acest ulei aduce o nouă abordare în lumea îngrijirii părului, combinând cunoștințe științifice și ingrediente naturale pentru a oferi o reparație și o protecție eficientă pentru părul slab, fragil și deteriorat.

Ingrediente active

  • Principalele ingrediente ale uleiului de păr K18 Molecular Repair Hair Oil, peptidele și squalanul, sunt selectate pentru capacitatea lor de a regenera și întări părul. Peptidele sunt esențiale pentru repararea și întărirea fibrelor de păr deteriorate, în timp ce squalanul asigură o hidratare profundă și oferă părului hrana și strălucirea de care are nevoie.

Efecte

  • Rezultatul utilizării uleiului de păr K18 Molecular Repair Hair Oil este o refacere și o întărire completă a părului. Peptidele refac eficient lanțurile de cheratină deteriorate, ceea ce duce la refacerea rezistenței și elasticității naturale a părului. Squalane asigură o hidratare intensă, previne uscarea părului și îi conferă părului o strălucire sănătoasă. Combinația acestor ingrediente protejează părul împotriva deteriorării ulterioare și ajută la menținerea sănătății și frumuseții sale.

Potrivit pentru

  • K18 Molecular Repair Hair Oil este ideal pentru toate tipurile de păr, în special pentru cele foarte deteriorate, uscate și fragile. Este un produs esențial pentru cei care folosesc frecvent instrumente de styling, se supun tratamentelor chimice sau sunt expuși la condiții de mediu dure.

Utilizări

  • Pentru rezultate optime, aplicați K18 Molecular Repair Hair Oil pe părul uscat cu prosopul sau uscat. Concentrează-te în special pe secțiunile deteriorate și pe vârfurile părului. Uleiul este ideal pentru a fi folosit înainte de coafarea cu căldură pentru a proteja părul sau ca etapă finală a tratamentului pentru a spori strălucirea și netezimea. Textura sa ușoară asigură absorbția rapidă a uleiului și nu lasă o senzație de grăsime.

K18 Molecular Repair Hair Oil este o alegere excelentă pentru cei care caută o soluție eficientă pentru îngrijirea părului foarte deteriorat. Formula sa unică cu peptide și squalane asigură o reparație, hidratare și protecție în profunzime, rezultând îmbunătățiri vizibile ale sănătății, rezistenței și strălucirii părului. Acest ulei este ideal pentru oricine dorește să restabilească sănătatea și vitalitatea părului său, protejându-l în același timp de deteriorări viitoare.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Ulei de păr
Marca K18
Mărime 30 ml
Tipul de păr Toate tipurile de par, Par deteriorat, Par uscat