K18

K18 Professional Molecular Repair Hair Mask mască pentru întărire pentru păr foarte uscat si deteriorat 150 ml

mască pentru întărire pentru păr foarte uscat si deteriorat
Cod: 134582
(3x)
Colecția:
  • în stoc

luni 3. 6. la Dvs

Preț:
285 lei

Rating

Evaluarea medie a clienților

Rating K18 Professional Molecular Repair Hair Mask

5.0 z 5
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

3 recenzii

Introduceti evaluarea produsului K18 Professional Molecular Repair Hair Mask mască pentru întărire pentru păr foarte uscat si deteriorat 150 ml

Evaluarea dvs:

  • Magda Galatchi

  • Veronica

    Rezultate foarte bune comparativ cu mastile normale al carui efect se simte doar pe parul ud. Parul devine moale si nu se incurca chiar si dupa uscare.

Incarca mai mult

Descriere mască pentru întărire pentru păr foarte uscat si deteriorat

K18 Professional Molecular Repair Hair Mask este un produs inovator în lumea îngrijirii părului, special conceput pentru refacerea intensivă a părului foarte uscat și deteriorat. În zilele noastre, în care părul este adesea expus la condiții dure, cum ar fi coafarea cu căldură, tratamentele chimice și factorii de mediu, această mască vine ca o soluție esențială pentru a restaura și întări părul.

Ingredientele active

  • Principalele elemente constitutive ale măștii K18 Professional Molecular Repair Hair Mask sunt peptidele, care au capacitatea de a pătrunde adânc în straturile fibrelor capilare și de a repara daunele cauzate de diverse influențe externe. Aceste peptide reconstruiesc eficient lanțurile de cheratină din păr, ceea ce duce la o întărire și o îmbunătățire a structurii generale a părului. Un alt ingredient important este squalanul, care asigură o hidratare profundă și adaugă strălucire și elasticitate părului.

Efecte

  • Masca de păr K18 Professional Molecular Repair Hair Mask oferă o serie de beneficii semnificative pentru păr. Peptidele din mască restaurează și întăresc părul deteriorat, contribuind la un aspect mai sănătos și mai puternic. Squalane hidratează și hrănește părul, asigurându-se că acesta rămâne neted și strălucitor. Utilizarea regulată a acestei măști ajută la protejarea părului împotriva deteriorării ulterioare și îi crește rezistența și sănătatea generală.

Potrivit pentru

  • Această mască este ideală pentru cei cu părul foarte uscat și deteriorat. Este potrivită pentru persoanele care se supun în mod frecvent unor proceduri de coafare intense sau tratamente chimice pentru păr. Este alegerea perfectă pentru oricine caută regenerarea și restaurarea profundă a părului.

Utilizare

  • Pentru un efect maxim, aplicați K18 Professional Molecular Repair Hair Mask pe părul umed, uscat cu un prosop, după șamponare. Întindeți masca uniform de la rădăcini până la vârfuri și lăsați să acționeze pentru timpul recomandat. Nu clătiți. Pentru rezultate optime, utilizați masca în mod regulat ca parte a rutinei de îngrijire a părului.

Masca de păr K18 Professional Molecular Repair Hair Mask este un produs excepțional pentru cei care doresc să restabilească sănătatea și frumusețea părului lor. Această mască oferă o soluție completă pentru a restaura, hidrata și proteja părul, rezultând o îmbunătățire vizibilă a sănătății, rezistenței și aspectului părului. Prin utilizarea regulată a acestei măști, vă puteți aștepta la un păr sănătos, puternic și strălucitor, plin de vitalitate și frumusețe.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Mască pentru păr
Marca K18
Mărime 150 ml
Tipul de păr Par vopsit, Par uscat, Par deteriorat, Par aspru, Toate tipurile de par