• Kemon Actyva

Kemon

Kemon Actyva Colore Brilliante Mask mască hrănitoare pentru păr vopsit 200 ml

mască hrănitoare pentru păr vopsit
Cod: 131712
Colecția: Actyva
  • în stoc 2 buc

miercuri 26. 6. la Dvs

Preț:
60 lei

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului Kemon Actyva Colore Brilliante Mask mască hrănitoare pentru păr vopsit 200 ml

Evaluarea dvs:

Descriere mască hrănitoare pentru păr vopsit


În îngrijirea părului vopsit, este esențial să aveți produsele potrivite care nu numai că păstrează culoarea, dar oferă și nutriția necesară. Masca Kemon Actyva Colore Brilliante Mask se prezintă ca un produs premium care combină aceste două proprietăți cheie, ceea ce o face un accesoriu esențial pentru îngrijirea părului tău vopsit.

Ingrediente active:

  • În centrul acestei măști se află ingredientele sale active foarte concentrate. Kemon Actyva Colore Brilliante Mask este bogată în antioxidanți care ajută la protejarea părului de radicalii liberi și de alți factori externi care pot slăbi și estompa culoarea. De asemenea, conține uleiuri esențiale precum uleiul de argan și uleiul de jojoba, cunoscute pentru proprietățile lor nutritive și hidratante. Această combinație de ingrediente se va asigura că părul tău nu este doar protejat, ci și hrănit și hidratat.

Efecte:

  • Această mască oferă beneficii cu multiple fațete. În primul rând, se concentrează pe protejarea și prelungirea duratei de viață a nuanței tale, păstrând culoarea vibrantă și strălucitoare. Datorită ingredientelor sale hrănitoare, este, de asemenea, capabilă să refacă părul, întărindu-l și oferindu-i strălucire. Rezultatul este un aspect mai plin, o elasticitate crescută și reducerea ruperii și a încrețirii. După utilizare, părul este neted, strălucitor și radiant, cu o culoare bogată și de durată.

Potrivit pentru:

  • MascaKemon Actyva Colore Brilliante este ideală pentru orice persoană cu părul vopsit - indiferent dacă sunteți în căutarea unei soluții pentru șuvițele evidențiate, pentru culoarea completă sau doar pentru câteva reflexii. Este potrivită pentru toate tipurile de păr, de la fin la gros, drept sau creț. Este un produs excelent pentru cei care doresc să restabilească sănătatea părului lor și să se asigure că culoarea lor durează cât mai mult timp.

Utilizare:

  • Pentru cele mai bune rezultate, aplicați masca pe părul umed după șamponare, în mod ideal din gama Kemon Actyva Colore Brilliante. Masați produsul în păr de la rădăcini până la vârfuri și lăsați-l să acționeze timp de 5-10 minute. Astfel, se va asigura că toate ingredientele active pătrund în profunzime în fibra capilară. Apoi clătiți bine. Pentru un efect maxim, vă recomandăm să folosiți această mască cel puțin o dată pe săptămână.

Masca Kemon Actyva Colore Brilliante este un produs esențial pentru cei care doresc să obțină o culoare vibrantă, păstrându-și în același timp părul în cea mai bună stare posibilă. Formula sa bogată se asigură că părul primește tot ce are nevoie - de la protecția culorii până la hrănirea intensă. Este timpul să investești într-un produs care oferă părului tău cea mai bună îngrijire. Cu această mască, vei obține rezultate de calitate de salon, în confortul casei tale.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Mască pentru păr
Marca Kemon
Colecția Actyva
Mărime 200 ml
Tipul de păr Par vopsit

ALȚII CUMPAR LA ASTA