• Kérastase Fusio-Dose

Kérastase

Kérastase Fusio-Dose Concentré Curl Manifesto tratament pentru păr pentru păr creț 10 x 12 ml

tratament pentru păr pentru păr creț
Cod: 145045
Colecția: Fusio-Dose
  • în stoc

luni 26. 2. la Dvs

Preț:
390 lei

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului Kérastase Fusio-Dose Concentré Curl Manifesto tratament pentru păr pentru păr creț 10 x 12 ml

Evaluarea dvs:

Descriere tratament pentru păr pentru păr creț

Ascuns în adâncurile îngrijirii părului se află un produs revoluționar de la Kérastase care transformă lumea părului creț - Fusio-Dose Concentré Curl Manifesto. Acest tratament pentru păr se prezintă sub formă de doze concentrate, special concepute pentru a îngriji intensiv și a transforma părul creț și ondulat. Pachetul conține 10 fiole a câte 12 ml, oferind buclelor tale un tratament de lungă durată, care este, de asemenea, vizibil instantaneu.

Ingrediente active:

  • Glicerină: Acest agent hidratant cheie este elementul de bază al acestui tratament. Glicerina are capacitatea de a atrage apa și de a o reține în păr, oferind o hidratare de lungă durată și eliminând încrețirea.

Efecte:

  • Kérastase Fusio-Dose Concentré Curl Manifesto oferă o serie de beneficii care sunt neprețuite pentru fiecare tip de păr creț. Hidratarea este accentuată și menținută cu glicerină, care lasă buclele suple și rezistente. Acest tratament readuce părul la modelul său natural și îi crește rezistența la rupere. Datorită formei sale concentrate, este capabil să se strecoare adânc în structura părului și să acționeze din interior, adăugând rezistență și vitalitate părului.

Potrivit pentru:

  • Fusio-Dose Concentré Curl Manifesto este ideal pentru persoanele cu părul creț și ondulat, care caută o soluție pentru firele lor adesea deshidratate și greu de gestionat. Este potrivit atât pentru tipurile de păr ușor ondulat, cât și pentru cele foarte ondulate, indiferent de densitatea sau porozitatea părului.

Utilizare:

  • Pentru rezultate maxime, este important să folosiți corect tratamentul. După ce ați spălat părul cu șampon și ați îndepărtat excesul de apă cu un prosop, aplicați conținutul unei fiole în mod uniform pe toată lungimea și pe vârfurile părului. Lăsați să acționeze timpul recomandat de producător și apoi clătiți bine. Deși tratamentul este foarte concentrat, este conceput pentru a nu încărca părul și este potrivit pentru o utilizare regulată.

Kérastase Fusio-Dose Concentré Curl Manifesto este un tratament revoluționar de îngrijire a părului, care oferă o soluție specializată pentru oricine dorește să aibă grijă de părul său creț cu o precizie de expert. Fiecare flacon este plin de hrană și puteri transformatoare pentru a vă face buclele nu doar frumoase și pline de viață, ci și mai sănătoase și mai puternice. Acest produs este rezultatul unei cercetări și inovații avansate, ceea ce îl face un must-have pentru oricine caută ce este mai bun pentru valurile și buclele lor.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Tratamente pentru păr
Marca Kérastase
Colecția Fusio-Dose
Mărime 10 x 12 ml
Tipul de păr Par ondulat si cret

ALȚII CUMPAR LA ASTA