• Kérastase Fusio-Dose

Kérastase

Kérastase Fusio-Dose Concentré Genesis tratament pentru păr impotriva căderii părului 10 x 12 ml

tratament pentru păr impotriva căderii părului
Cod: 145043
Colecția: Fusio-Dose
nu se află în stoc

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului Kérastase Fusio-Dose Concentré Genesis tratament pentru păr impotriva căderii părului 10 x 12 ml

Evaluarea dvs:

Descriere tratament pentru păr impotriva căderii părului

Căderea părului este o problemă care poate provoca stres și anxietate pentru multe persoane. Kérastase Fusio-Dose Concentré Genesis este conceput ca o soluție inovatoare la această problemă. Disponibil în 10 fiole de 12 ml, acest tratament pentru păr este special formulat pentru a combate căderea părului, datorită combinației sale bogate de peptide de colagen și ceramide.

Ingrediente active

  • Principalele ingrediente active din Kérastase Fusio-Dose Concentré Genesis sunt peptidele de colagen și ceramidele. Peptidele de colagen sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a întări fibra capilară și de a-i îmbunătăți elasticitatea și rezistența. Ceramida, o lipidă prezentă în mod natural în păr, ajută la refacerea structurii firului de păr și întărește fibra capilară din interior, contribuind la prevenirea căderii părului.

Efecte

  • Kérastase Fusio-Dose Concentré Genesis oferă o soluție completă la problema căderii părului. Datorită conținutului său de peptide de colagen și ceramide, acest tratament întărește eficient fibra capilară, îi crește rezistența și previne ruperea. Rezultatul este o reducere vizibilă a căderii părului, o creștere a densității părului și o îmbunătățire generală a sănătății și aspectului părului.

Potrivit pentru

  • Acest tratament este ideal pentru persoanele care se confruntă cu o cădere crescută a părului sau pentru cele care doresc să prevină această problemă. Este potrivit pentru toate tipurile de păr, inclusiv pentru părul slab, fin sau deteriorat. Textura sa ușoară îl face potrivit pentru o utilizare regulată și nu încarcă părul.

Utilizare

  • Utilizarea Kérastase Fusio-Dose Concentré Genesis este ușoară și eficientă. După șamponare, aplicați conținutul unei fiole pe părul umed și pe scalp. Masați ușor părul și scalpul pentru a permite absorbția completă a ingredientelor active. Lăsați să acționeze timp de câteva minute și apoi clătiți bine. Pentru rezultate optime, utilizați tratamentul în mod regulat, ideal o dată pe săptămână.

Kérastase Fusio-Dose Concentré Genesis este o soluție eficientă și inovatoare pentru a combate căderea părului. Datorită formulei sale unice cu peptide de colagen și ceramide, acest tratament oferă o întărire intensă a părului, crește rezistența acestuia și previne ruperea. Utilizarea sa regulată duce la o îmbunătățire vizibilă a sănătății părului, la reducerea căderii părului și la îmbunătățirea aspectului general.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Tratamente pentru păr
Marca Kérastase
Colecția Fusio-Dose
Mărime 10 x 12 ml
Tipul de păr Caderea parului, pentru păr subțire

ALȚII CUMPAR LA ASTA