• Kérastase Fusio-Dose

Kérastase

Kérastase Fusio-Dose Concentré Nutritive tratament pentru păr pentru păr aspru si indisciplinat 10 x 12 ml

tratament pentru păr pentru păr aspru si indisciplinat
Cod: 145041
Colecția: Fusio-Dose
nu se află în stoc

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului Kérastase Fusio-Dose Concentré Nutritive tratament pentru păr pentru păr aspru si indisciplinat 10 x 12 ml

Evaluarea dvs:

Descriere tratament pentru păr pentru păr aspru si indisciplinat

Kérastase Fusio-Dose Concentré Nutritive este un tratament revoluționar pentru păr, conceput special pentru părul aspru și rebel. Acest produs combină cele mai recente inovații tehnologice și ingrediente de înaltă calitate pentru a oferi părului dumneavoastră nutriția intensă și transformarea pe care o merită. În 10 fiole de 12 ml, veți găsi un elixir concentrat care poate reda viața părului dumneavoastră și îi poate reda strălucirea și catifelarea pierdute.

Ingrediente active:

  • Kérastase Fusio-Dose Concentré Nutritive conține un amestec de ingrediente foarte eficiente care vizează părul aspru și rebel. Experiența utilizatorilor și a experților în îngrijirea părului confirmă faptul că formula acestui tratament pentru păr este unică și foarte eficientă.

Efecte:

  • Kérastase Fusio-Dose Concentré Nutritive oferă părului o hrănire intensă, hidratare și refacere. Rezultatul este o îmbunătățire vizibilă a stării părului după prima utilizare. După aplicare, părul este neted, strălucitor, ușor de pieptănat și plin de viață. De asemenea, tratamentul ajută la protejarea părului de influențele externe negative, cum ar fi umiditatea, schimbările de temperatură sau substanțele chimice.

Potrivit pentru:

  • Acest produs este ideal pentru femeile și bărbații cu părul aspru, indisciplinat și deteriorat. Este potrivit pentru oricine caută o hrănire intensă și refacerea părului și își dorește să aibă un păr neted, strălucitor și cu aspect sănătos.

Utilizare:

  • Kérastase Fusio-Dose Concentré Nutritive este foarte ușor de utilizat. După șamponare, aplicați uniform conținutul unui flacon pe părul umed. Lăsați să acționeze conform indicațiilor și apoi clătiți bine. Pentru cele mai bune rezultate, vă recomandăm utilizarea în combinație cu alte produse Kérastase.

Kérastase Fusio-Dose Concentré Nutritive este un tratament pentru păr care oferă îngrijire intensivă și hrănire pentru părul aspru și rebel. Datorită formulei sale concentrate și a ingredientelor active, poate transforma chiar și cel mai indisciplinat păr și îl readuce la viață. Este soluția ideală pentru toți cei care caută un ajutor rapid și eficient pentru părul lor. Cu Kérastase Fusio-Dose Concentré Nutritive veți obține un păr care arată sănătos, este strălucitor și plin de vitalitate.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Tratamente pentru păr
Marca Kérastase
Colecția Fusio-Dose
Mărime 10 x 12 ml
Tipul de păr Par indisciplinat, Par aspru

ALȚII CUMPAR LA ASTA