Readuceți părul la viață cu ajutorul keratinei braziliene

  • REVISTA ONLINE
  • Readuceți părul la viață cu ajutorul keratinei braziliene

Readuceți părul la viață cu ajutorul keratinei braziliene

De ce să încerci keratina braziliană? Poate pentru că părul tău își va recăpăta puterea și frumusețea. Părul rebel va fi îndreptat, neted și moale la atingere. Citiți mai multe în articolul de astăzi.

Ești, de asemenea, unul dintre acei oameni care suferă de păr fragil? Părul tău este uscat și lipsit de viață? Cu acest mare ajutor îți vei considera buclele fermecătoare din nou. Oferă-i părului tău ingrijire din interior și încearcă keratina.

Ce este keratina?

Keratina poate fi găsită în păr și unghii. Este o proteină de construcție a derivatelor pielii, care constituie 88% din structura părului și este responsabilă pentru calitatea, creșterea, fermitatea și strălucirea acestuia. Keratina constă, în mare parte, din aminoacizi. Oamenii intră în contact cu aceasta, în principal, sub formă de celule moarte. Sună puțin morbid, dar părul, unghiile și pielea care a căzut sunt într-adevăr țesuturi moarte. Celulele vii pot fi găsite în rădăcina firului de păr și în patul unghiilor. Ceea ce crește în continuare este țesutul neînsuflețit, care, atunci când este hrănit corect, acționează ca o protecție a pielii și, de asemenea, arată frumos.

Ce este keratina braziliană?

Este un produs pur natural care a fost dezvoltat în 2006 în Brazilia. Acest produs non-chimic care conține keratină este destinat formării și regenerării părului și în special îndreptării acestuia pe termen lung. Moleculele de keratină pătrund în interiorul părului prevenind deteriorarea acestuia. Vei observa rezultatele imediat după aplicare, iar efectele durează cel puțin 3-4 luni. După aplicare, părul este întărit și protejat de radiații UV, vânt, îngheț sau chiar de apă de mare sau cu clor. Keratina braziliană este potrivită pentru părul fin, deteriorat, ondulat, dur, rebel sau gros. Datorită proprietăților sale, nu trebuie să vă fie frică să-l utilizați pe părul tratat chimic sau colorat.

Aplicarea keratinei

Desigur, cantitatea de keratină de care vei avea nevoie pentru aplicare va varia în funcție de lungimea părului tău. Pentru părul de până la 35 cm va fi nevoie de 50 ml keratină, pentru părul până la 55 cm vor trebui 100 ml, iar pentru lungimi de până la 70 vor fi necesari 150 ml keratină. Nu uita să efectuezi un test de alergie cu 48 de ore înainte de aplicare. Dacă descoperi că pielea nu răspunde bine, nu aplica keratină pe păr.

Procesul de aplicare al keratinei

Spală-ți părul cu șampon și usucă-l, piaptănă-l. Pune mănuși de protecție și începe să aplici keratina cu o perie la aproximativ un centimetru de la rădăcinile părului. În cele din urmă, pieptănă părul cu un pieptene fin pentru a răspândi uniform keratina. Se lasă 10-30 de minute, se pieptănă din nou părul și se îndreaptă cu o placă setată la 220 de grade. Îndreaptă șuvițele separat, fiecare de aproximativ cinci ori. Părul trebuie să fie drept și strălucitor după îndreptare. Nu vă spălați părul trei zile de la aplicare pentru a evita îndepărtarea keratinei. 

Dacă ți se pare dificil să aplici keratină sau dacă îți este frică să faci o astfel de acțiune pe părul tău, încearcă prima dată un șampon sau o mască de păr care conține cheratină. Un rezultat excelent vă poate oferi curajul de a încerca keratina și, în sfârșit, să aveți părul la care ați visat întotdeauna.