• L´Oréal Professionnel Série Expert

L´Oréal Professionnel

L´Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein Masque mască hrănitoare pentru păr foarte deteriorat 500 ml

mască hrănitoare pentru păr foarte deteriorat
Cod: 131391
Colecția: Série Expert
 • în stoc

luni 4. 3. la Dvs

Preț:
106 lei

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului L´Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein Masque mască hrănitoare pentru păr foarte deteriorat 500 ml

Evaluarea dvs:

Descriere mască hrănitoare pentru păr foarte deteriorat

În lumea în care trăim astăzi, părul nostru este expus în mod constant la diverși factori externi, de la poluarea aerului până la utilizarea frecventă a instrumentelor de coafat fierbinți. Ca urmare, părul are adesea de suferit, devenind fragil și deteriorat. L'Oreal Professionnel, liderul mondial în îngrijirea părului, a venit cu o soluție revoluționară - masca Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein Masque. Această mască hrănitoare pentru părul foarte deteriorat este gata să vă reînvie părul și să-i redea rezistența și strălucirea pierdute.

Ingrediente active:

 • Quinoa de aur: Un ingredient natural bogat în aminoacizi care regenerează în profunzime părul și îi întărește structura.
 • Proteine.

Efecte:

 • Regenerare profundă.
 • Întărește părul .
 • Strălucire și catifelare: după utilizarea măștii, părul dvs. va fi nu numai mai puternic, ci și mai neted și mai strălucitor.

Potrivită pentru:

 • Masca L'Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Proteine Absolut Repair este special concepută pentru cei cu părul foarte deteriorat. Fie că acesta este rezultatul unor procese chimice, cum ar fi colorarea sau permanentul, sau al unor deteriorări mecanice, cum ar fi utilizarea frecventă a uscătorului de păr sau a fierului de călcat, această mască este soluția ta.

Utilizare:

 • Părul umed.
 • Pentru a aplica masca.
 • Lăsați masca pe păr timp de 3-5 minute pentru a permite ca toate ingredientele active să fie absorbite complet.
 • Clătiți.

Masca trebuie spălată bine de pe păr. Cu Série Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein Masque, Série Expert îți oferă posibilitatea de a reda părului tău viața, forța și strălucirea pe care le merită. Această mască este o combinație între știință și natură, oferind soluția perfectă pentru oricine dorește să aibă un păr frumos, sănătos și puternic. Nu așteptați până când părul dvs. va fi și mai deteriorat. Începeți să îl regenerați chiar astăzi cu L'Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein Masque.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Mască pentru păr
Marca L´Oréal Professionnel
Colecția Série Expert
Subcolecția Absolut Repair Gold Quinoa + Protein
Mărime 500 ml
Tipul de păr Par deteriorat

ALȚII CUMPAR LA ASTA