• L´Oréal Professionnel Série Expert

L´Oréal Professionnel

L´Oréal Professionnel Série Expert Aminexil Control tratament pentru păr impotriva căderii părului 10 x 6 ml

tratament pentru păr impotriva căderii părului
Cod: 87999
Colecția: Série Expert
nu se află în stoc

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului L´Oréal Professionnel Série Expert Aminexil Control tratament pentru păr impotriva căderii părului 10 x 6 ml

Evaluarea dvs:

Descriere tratament pentru păr impotriva căderii părului

Problema căderii părului este un subiect comun atât pentru bărbați, cât și pentru femei. L´Oréal Professionnel, ca unul dintre brandurile de top pe piața de îngrijire a părului, oferă o soluție sub forma unui produs din seria Expert, și anume Aminexil Control - tratament de prevenire a căderii părului. Această scoarță intensivă în ambalaj de 10 x 6 ml oferă o îngrijire țintită cu rezultate puternice și vizibile, bazată pe cercetarea precisă și expertiza pe care L´Oréal și-a construit reputația.

Ingrediente active:

  • Aminexil Control este bogat în ingrediente active cheie care acționează împreună pentru a combate căderea părului. Cel mai important ingredient este Aminexil, o moleculă care prelungește eficient viața părului prin combaterea întăririi învelișului de colagen, permițând fibrei capilare să se ancoreze mai bine în scalp. Alte ingrediente, precum vitaminele și omega-6, susțin vitalitatea părului și îi oferă nutriția necesară.

Efecte:

  • Aplicarea regulată a tratamentului L'Oréal Professionnel Série Expert Aminexil Control de la L'Oréal Professionnel duce la o reducere semnificativă a căderii părului și la o îmbunătățire a sănătății părului. Fibra capilară este mai puternică, mai rezistentă și hrănită de la rădăcină până la vârfuri. Părul este vizibil mai puternic, mai gros și cu un aspect mai bun.

Potrivit pentru:

  • Aminexil Control este potrivit atât pentru bărbații, cât și pentru femeile care au observat primele semne de cădere crescută a părului sau care doresc să contracareze proactiv căderea genetică a părului. Peelingul este potrivit pentru toate tipurile de păr și este formulat pentru a se potrivi chiar și scalpurilor sensibile.

Utilizare:

  • Coaja este concepută pentru a fi cât mai eficientă și, prin urmare, se recomandă utilizarea timp de 6 săptămâni. Un flacon de 6 ml trebuie aplicat pe păr și pe scalp, de preferat seara, deoarece în timpul nopții pielea are cea mai mare capacitate de regenerare. Aplicați produsul pe un scalp bine spălat și uscat. Ar trebui să folosiți câte un pachet pentru fiecare aplicare și să repetați procesul de cel puțin 3 ori pe săptămână.

Îngrijirea părului și a scalpului ar trebui să facă parte integrantă din ritualul nostru zilnic. Cu ajutorul unor produse precum L'Oréal Professionnel Série Expert Aminexil Control, putem viza și aborda în mod eficient probleme specifice, cum ar fi căderea părului. Acest tratament pentru păr oferă o soluție cuprinzătoare și ne permite să ne bucurăm de un păr frumos, sănătos și gros. Formula bazată pe știință și aplicarea ușoară fac din acest produs partenerul ideal în lupta împotriva căderii părului, permițând tuturor să obțină o îngrijire a părului de calitate de salon chiar și în confortul propriei case.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Căderea părului
Marca L´Oréal Professionnel
Colecția Série Expert
Subcolecția Aminexil Control
Mărime 10 x 6 ml
Tipul de păr Caderea parului

ALȚII CUMPAR LA ASTA