• L´Oréal Professionnel Série Expert

L´Oréal Professionnel

L´Oréal Professionnel Série Expert Blondifier Conditioner balsam hrănitor pentru păr blond 200 ml

balsam hrănitor pentru păr blond
Cod: 131398
Colecția: Série Expert
  • în stoc

luni 4. 3. la Dvs

Preț:
63 lei

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului L´Oréal Professionnel Série Expert Blondifier Conditioner balsam hrănitor pentru păr blond 200 ml

Evaluarea dvs:

Descriere balsam hrănitor pentru păr blond

Părul blond este adesea văzut ca un simbol al frumuseții, al eleganței și al feminității. Cu toate acestea, fiecare blondă știe că menținerea părului în stare perfectă poate fi o provocare. De aceea, L´Oréal Professionnel a venit cu gama Série Expert, introducând Blondifier Conditioner - un balsam hrănitor de înaltă performanță, special formulat pentru părul blond.

Ingrediente active:

  • Ingredientul cheie al acestui balsam este extractul de fructe de acai, bogat în polifenoli și vitamine, care ajută la refacerea părului și îi oferă nutrienții necesari. În plus, produsul conține ingrediente care oferă părului protecție UV pentru a preveni decolorarea și deteriorarea nedorită.

Efecte:

  • Balsamul L´Oréal Professionnel Série Expert Blondifier Conditioner oferă o îngrijire multifațetată pentru părul blond:
  • Revitalizant: părul este vizibil mai sănătos, plin de viață și strălucire după utilizarea balsamului.
  • Protecția culorii.
  • Hrănire.

Potrivit pentru:

  • Acest balsam este ideal pentru toate nuanțele de păr blond, indiferent dacă ești blondă naturală sau ai optat pentru colorare. Este potrivit pentru toate tipurile de păr, de la fin la aspru și de la ondulat natural la drept.

Utilizare:

  • După șamponare, aplicați balsamul pe părul umed, de la rădăcini până la vârfuri. Lăsați să acționeze timp de 2-3 minute și apoi clătiți bine. Pentru rezultate optime, vă recomandăm să combinați cu produsele din gama Série Expert Blondifier.

Părul blond necesită o îngrijire specială pentru a-și păstra nuanța unică și pentru a rămâne sănătos. Balsamul L´Oréal Professionnel Série Expert Blondifier este o alegere excelentă pentru cei care doresc ca părul lor blond să arate perfect în fiecare zi. Datorită ingredientelor sale foarte hrănitoare și a protecției UV, puteți fi siguri că părul dumneavoastră va arăta minunat, fiind în același timp protejat de intemperii.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Balsam
Marca L´Oréal Professionnel
Colecția Série Expert
Subcolecția Blondifier
Mărime 200 ml
Tipul de păr Par blond

ALȚII CUMPAR LA ASTA