/ Ingrijirea parului / Ingrijirea parului femei / L´Oréal Professionnel Série Expert

L´Oréal Professionnel Série Expert Pure Resource 250 ml

șampon pentru păr normal spre gras

Marcă: L´Oréal Professionnel Colecția: Série Expert
Cod: 20184

Cosmetice pentru păr profesionale de la cele mai cunoscute mărci. Șampon marca L´Oréal Professionnel din colecția Série Expert a fost conceput special pentru pentru femei care au par normal. Acest produs miraculos are 250 ml.

 

  • nu se află în stoc

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit Pentru femei
Categorie Șampon
Marca L´Oréal Professionnel
Colecția Série Expert
Subcolecția Pure Resource
Mărime 250 ml
Tipul de păr Par normal , Par gras

Descriere L´Oréal Professionnel Série Expert

L'Oréal Professionnel Série Expert Pure Resource Citramine Refill Shampoo este un șampon pentru părul care se îngrașă repede. Șamponul conține tehnologie Citramine, care îmbunătățește circulația sângelui și hrănește pielea. Vitamina E elimină senzația de mâncărime, iar extractul de lămâie curăță ușor și împrospătează părul.

Utilizarea șamponului L'Oréal Professionnel Série Expert Pure Resource Citramine Shampoo restabilește în mod eficient partea afectată a părului, pielea își recapătă strălucirea și este protejată. Părul devine mai strălucitor, nu lipește firele de păr și se coafează cu uşurinţă. Mirosul de lămâie proaspătă, oferă un sentiment de puritate și prospețime. Ingrediente active: Vitamina E - elimina senzația de mâncărime. Extractul de lămâie - curăță și împrospătează părul. Efecte: Îmbunătățește circulația sângelui și hrănește pielea. Elimină senzația de mâncărime. Curăță și împrospătează părul. Restabilește filmul protector. Potrivit pentru: Păr care se îngrașă repede. Aplicare: Se aplică cantitatea necesară de șampon pe părul ud, spumați și apoi clătiți bine.

Citește mai mult

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Brîndușa

Manager relații cu clienții
Lu - Vi 9:00 - 17:00


Părerea clienților noștrii

Introduceti evaluarea produsului L´Oréal Professionnel Série Expert Pure Resource șampon pentru păr normal spre gras 250 ml


1 – cel mai rău, 5 – cel mai bun