• Londa Professional Blondoran

Londa Professional

Londa Professional Blondoran Dust-Free Lightening Powder pudră pentru deschiderea culorii parului 500 g

pudră pentru deschiderea culorii parului
Cod: 127031
Colecția: Blondoran
  • în stoc 2 buc

luni 3. 6. la Dvs

PODOBNE_VARIANTY?

Preț:
103 lei

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului Londa Professional Blondoran Dust-Free Lightening Powder pudră pentru deschiderea culorii parului 500 g

Evaluarea dvs:

Descriere pudră pentru deschiderea culorii parului

Oricine și-a decolorat vreodată părul știe cât de complicat poate fi acest proces și cât de riscant poate fi pentru calitatea părului. Iluminarea necesită o atenție deosebită și o selecție precisă a produselor pentru a asigura un efect sigur, uniform și intens. Londa Professional, un lider de lungă durată în îngrijirea părului, introduce revoluționara pudră iluminatoare Blondoran Dust-Free Lightening Powder, care garantează o iluminare optimă, având în vedere sănătatea părului dumneavoastră.

Ingrediente active

  • Tehnologia Hydroprotect... O tehnologie unică încorporată în formula pulberii asigură că părul rămâne hidratat pe toată durata procesului de iluminare. Acest lucru înseamnă mai puține deteriorări, mai puține rupturi și un rezultat final care arată sănătos.

Efecte

  • Iluminare intensă. Pudra Blondoran poate ilumina părul cu până la câteva nuanțe, păstrându-i în același timp aspectul și strălucirea naturală.
  • Fără praf. Deoarece este o pudră "fără praf", nu trebuie să vă faceți griji cu privire la împrăștierea pudrei în timpul amestecării și aplicării, ceea ce face procesul mai curat și mai plăcut.
  • Protecția părului. Tehnologia Hydroprotect protejează părul de uscare și deteriorare în timpul iluminării, asigurând un rezultat mai puternic, mai rezistent și mai sănătos.

Potrivit pentru

  • Pudra de iluminare Blondoran Dust-Free Lightening Powder este potrivită pentru toate tipurile de păr, de la cel mai fin la cel mai des și mai gros. Fie că vă doriți o ușoară iluminare sau o schimbare radicală de nuanță, acest produs este alegerea ideală pentru uz profesional și la domiciliu.

Utilizare

  • Pentru rezultate optime, vă recomandăm să combinați această pudră cu Londa Professional Peroxide. În funcție de nuanța dorită și de tipul de păr, amestecați pudra cu peroxidul în proporția recomandată. Aplicați amestecul uniform pe păr și lăsați-l să acționeze pentru timpul specificat pe ambalaj. După timpul recomandat, clătiți bine amestecul cu apă și șamponați.

Iluminarea părului este atât o artă, cât și o știință. Cu produse precum Londa Professional Blondoran Dust-Free Lightening Powder, vă puteți bucura de un proces sigur și eficient, care oferă rezultatele pe care le așteptați cu un risc minim de deteriorare. Fie că ești un profesionist sau pur și simplu un iubitor de frumusețe care vrea să încerce un nou look, această pudră îți oferă tot ce ai nevoie pentru o nuanță perfectă de blond. Fii îndrăzneață, fii frumoasă și, mai presus de toate, fii fericită cu noul tău look, mulțumită Londa Professional!

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Vopsirea părului
Marca Londa Professional
Colecția Blondoran
Mărime 500 g
Tipul de păr Toate tipurile de par, Par vopsit, Par blond