Londa Professional

Londa Professional Multi Play Hair & Body Spray îngrijire fără clătire î pentru regenerare, hrănire si protectie 100 ml

îngrijire fără clătire î pentru regenerare, hrănire si protectie
Cod: 122072
Colecția: Multi Play
nu se află în stoc

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului Londa Professional Multi Play Hair & Body Spray îngrijire fără clătire î pentru regenerare, hrănire si protectie 100 ml

Evaluarea dvs:

Descriere îngrijire fără clătire î pentru regenerare, hrănire si protectie

În lumea actuală a produselor cosmetice și de îngrijire corporală, apar din ce în ce mai multe produse care combină mai multe funcții într-una singură, iar Londa Professional a făcut exact acest lucru. Noul lor produs, Multi Play Hair & Body Spray, este o combinație revoluționară pentru a regenera, hrăni și proteja părul, totul într-un singur spray fără clătire.

Ingrediente active:

  • Keratina: O proteină esențială pentru păr care ajută la repararea fibrelor de păr, întărindu-le și oferindu-le rezistență și strălucire.
  • Aloe Vera: Cunoscută pentru proprietățile sale hidratante și calmante, ajută la hidratarea și regenerarea atât a părului, cât și a pielii corpului.
  • Vitamina E: Un antioxidant puternic care protejează părul și pielea de poluanții externi și promovează sănătatea părului.

Efecte:

  • Londa Professional Multi Play Hair & Body Spray oferă mai multe beneficii cheie:
  • Regenerare.
  • Hrănire.
  • Protecție.

Potrivit pentru:

  • Acest spray multifuncțional este ideal pentru oricine caută o soluție completă de îngrijire a părului și a corpului într-un singur pas. Indiferent dacă aveți părul uscat, normal sau gras, acest produs vă va asigura că acesta este întotdeauna în cea mai bună stare. De asemenea, este potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă.

Utilizare:

  • Pentru o eficiență maximă, aplicați pur și simplu spray-ul pe părul umed sau uscat și pe pielea corpului. Datorită formulei fără clătire, nu este nevoie să clătiți produsul. După aplicare, vă puteți coafa părul așa cum doriți.

Dacă sunteți în căutarea unui produs complet de îngrijire a părului și a corpului, care este, de asemenea, practic și ușor de utilizat, Londa Professional Multi Play Hair & Body Spray este produsul potrivit pentru dumneavoastră. Combinația sa unică de ingrediente active asigură că părul și pielea dumneavoastră vor arăta întotdeauna minunat, fiind în același timp protejate de influențele negative. Cu acest spray vă puteți bucura în fiecare zi de un păr și o piele perfect regenerate, hrănite și protejate.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Bărbați
Categorie Îngrijire fără clătire
Marca Londa Professional
Colecția Multi Play
Mărime 100 ml
Tipul de păr Toate tipurile de par