Bucurați-vă de o lună plină de iubire...

Bucurați-vă de o lună plină de iubire...

Nu știm cum voi, dar noi percepem luna mai ca fiind una dintre cele mai plăcute luni ale anului. În sfârșit putem petrece mai mult timp afară "îmbrăcați lejer", privind la copacii înfloriți, femeile îmbrăcate în rochii, iar bărbații în cămăși cambrate, bucurându-ne optimiști de aromele uimitoare și aerul curat. Indiferent dacă simțim prospețimea aromelor de primăvară sau a unui parfum de lux, cu toții avem o dispoziție mult mai bună, care se reflectă pozitiv în aprofundarea relațiilor existente și ajută la stabilirea unor relații noi… De aceea suntem de acord cu renumita zicală: Mai – este luna iubirii – pentru că dovezile multe care există, le găsim astăzi și în fiecare zi, în jurul nostru.

 

Din moment ce dragostea este una dintre cele mai frumoase emoții umane, ar trebui să o apreciem și să o protejăm ca cea mai scumpă comoară. Și nu contează dacă iubiți o altă persoană, câinele, locul de muncă sau, dimpotrivă, lenevirea, dansul, lectura, sportul, mâncarea, cumpărăturile, mașinile sau călătoriile… Aveți grijă de dragostea voastră mică și mare, pentru că numai astfel veți trăi viața deplină.

Cine v-a înnebunit?

 

Sărbătorim 1 mai la fel ca „anotimpul dragostei“? Atunci ar trebui să începi să cauți cireși înfloriți ca să poți săruta persoana iubită. Nu vrei să riști să se usuce... Dar dacă trăiești într-un oraș mare în care nu ai șansa să găsești cireși? Este suficient să o săruți sub orice copac înflorit și să îi dai un nou flux de energie cu un parfum senzual! În oferta noastră veți găsi cele mai căutate parfumuri de femei cu arome de flori splendide, fructe suculente și mirodenii valoroase. Doar flori de cireșe? Acestea sunt incluse de exemplu în parfumul Amour (marca Kenzo) sau Fleur de Parfum (de la Chloé).

Dar nu toți întâmpină cu entuziasm începutul acestei luni doar pentru că "dragostea este în aer". Să nu uităm că și noi sărbătorim 1 mai ca fiind ziua muncii! Și cum să sărbătorim mai bine ziua muncii decât prin odihnă sau petrecere în aer liber?… În cazul în care nu veți merge nicăieri, așezați-vă comod, cu „picioarele sus” și bucurați-vă de gustul dulce și minunat de a nu face nimic, și doar să vă alegeți ceva care să vă bucure. Toate cadourile și accesoriile de modă pe care le-ați „ochit” deja și trebuie să le aveți în această primăvară vor fi aduse direct acasă.

 

Îți plac ceasurile Michael Kors? Datorită ofertelor noastre, nu mai trebuie să vă ascundeți sentimentele… Alegeți acum ceasul MK pe care îl visezi de mult, dintre cele 300 de modele de femei și bărbați. Avem foarte multe cu o reducere semnificativă, special pentru zi de sărbătoare. Ce poți să-ți dorești mai mult? Pentru fiecare ceas veți primi un cadou, livrare gratuită și un serviciu post-garanție pe viață.

Și Daniel Wellington știe cum să obțină afecțiunea femeilor și a bărbaților… Chiar dacă ceasurile clasice cu brățări din piele își experimentează momentele de glorie, ele domnesc la DW. Lăsați-vă încântați de aceste piese deosebite, și odată cu achiziționarea lor, veți obține de la noi acum toate beneficiile menționate mai sus.

 

Vă spunem un secret: femeile au un simț al mirosului mai sensibil decât bărbații. Cumpărăturile de produse cosmetice și parfumuri, prin urmare, sunt amuzante pentru ele. Totuși, le place și să primească cadouri frumos mirositoare. Deci, dacă vrei să îți exprimi sincer dragostea soției tale, dovedește-i cu o aromă deosebită! Și nu uitați că și parfumul dvs. este important pentru ea… Fii un Boss!

Unele femei, odată cu temperaturile în creștere își scurtează automat părul. O parte din ele pentru mai mult confort, altele pentru că podoaba capilară este grav afectată după anotimpul rece și nu pot găsi altă soluție... E păcat! Folosind cosmetice de păr de calitate, profesionale, puteți revigora frumusețea lui și vă puteți bucura de un aspect sănătos al părului. Tratați-vă părul cu o mască, ulei, ser sau un tratament de păr revoluționar descoperit de renumiți stiliși ai lumii. Veți vedea diferența.

WELLA


 

 

Căutând
Căutând
up