Parfumuri Lacoste

Lacoste nu este doar un tricou polo. Lacoste combină sportul și spiritul competitiv cu grația tenisului. Parfumurile Lacoste sunt unele dintre lucrurile care reflectă perfect această combinație. Puține parfumuri pot reflecta dorința de a câștiga combinată cu stilul casual la fel de bine precum o fac cele Lacoste. Lăsați-vă fermecați de mirosurile acestea.

Parfumurile bărbătești Lacoste sunt ideale atât pentru bărbații sportivi, cât și pentru cei care preferă stilul elegant-casual. Parfumurile pentru bărbați Lacoste ies în evidență imediat, într-un mod natural- ca purtătorii lor. Parfumurile pentru bărbați Lacoste sunt destinate tuturor celor pentru care felul cum se prezintă este foarte important. Pentru toți ceilalți, parfumurile pentru bărbați Lacoste pot insufla această preocupare.

Parfumurile de damă Lacoste sunt concepute, în special, pentru doamnele active și elegante, care știu ce își doresc. Inutil de spus, chiar și pentru celelalte doamne, parfumurile pentru femei Lacoste sunt ideale. La urma urmei, un miros puternic este ceva de care se poate bucura orice femeie, indiferent dacă tocmai a câștigat meciul Wimbledon sau nu. Parfumurile pentru femei Lacoste , însă, sunt capabile să transmită acest sentiment prin aroma lor.

Ați ales 32 Produse
  • Categorie:
  • Parfumuri 
  • Marca:
  • Lacoste  remove

Puteți selecta doar un singur parametru.

Transport Gratuit

arrowPrețul

arrowMarcă

arrowSetare volum

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Căutând
Căutând
up