• Milk_Shake Color Specifics

Milk_Shake

Milk_Shake Color Specifics Color Split ser protector pentru finețe și strălucirea părului vopsit și cu șuvițe 100 ml

ser protector pentru finețe și strălucirea părului vopsit și cu șuvițe
Cod: 123382
Colecția: Color Specifics
nu se află în stoc

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului Milk_Shake Color Specifics Color Split ser protector pentru finețe și strălucirea părului vopsit și cu șuvițe 100 ml

Evaluarea dvs:

Descriere ser protector pentru finețe și strălucirea părului vopsit și cu șuvițe

Milk_Shake Color Specifics Color Split este un produs excelent conceput special pentru îngrijirea părului care suferă de vârfuri despicate. Acest produs este optimizat pentru a oferi soluția perfectă pentru vârfurile despicate, protejând și întărind în același timp părul.

Ingrediente active:

  • Ingredientele active din Milk_Shake Color Specifics Color Split sunt atent selecționate și combinate pentru a oferi părului nutriția și hidratarea de care are nevoie. Ingredientele cheie includ ingrediente naturale foarte eficiente, cum ar fi extractul de ulei de caise, bogat în vitaminele A și E, care întăresc părul de la rădăcină până la vârfuri. Un alt ingredient cheie este pantenolul, care îmbunătățește textura părului și îi conferă un aspect sănătos și strălucitor.

Efecte:

  • Efectele produsului Milk_Shake Color Specifics Color Split sunt mai mult decât tratarea vârfurilor despicate. Acest produs reface și regenerează părul, reduce ruperea și protejează părul de alte deteriorări. Rezultatul este un păr cu aspect mai sănătos, cu mai puține vârfuri despicate și o stare generală mult îmbunătățită.

Potrivit pentru:

  • Milk_Shake Color Specifics Color Split este ideal pentru toate tipurile de păr care suferă de vârfuri despicate. Fie că ai părul uscat și deteriorat în mod natural, fie că vârfurile despicate sunt cauzate de colorarea sau coafarea părului, acest produs este pentru tine. Formula sa avansată este concepută pentru a combate eficient vârfurile despicate și pentru a oferi protecție și îngrijire de lungă durată.

Utilizare:

  • Milk_Shake Color Specifics Color Split este simplu de utilizat. După ce spălați părul, aplicați o cantitate mică de produs pe vârfurile părului și frecați ușor. După aceea, puteți usca părul cu uscătorul sau îl puteți lăsa să se usuce natural. Pentru rezultate optime, se recomandă utilizarea regulată a acestui produs și combinarea cu alte produse din gama Milk_Shake Color Specifics pentru o îngrijire completă a părului dumneavoastră.

Cu utilizarea regulată a Milk_Shake Color Specifics Color Split , puteți fi siguri că părul dumneavoastră va fi sănătos, puternic și fără vârfuri despicate. Oferă-i părului tău cea mai bună îngrijire cu acest produs excelent de la Milk_Shake.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Ser de păr
Marca Milk_Shake
Colecția Color Specifics
Mărime 100 ml
Tipul de păr Par vopsit, Par cu suvite