• Milk_Shake

Milk_Shake

Milk_Shake Leave In Conditioner balsam fără clatire pentru toate tipurile de păr 350 ml

balsam fără clatire pentru toate tipurile de păr
Cod: 123283
Colecția:
  • în stoc

miercuri 24. 7. la Dvs

Preț:
51 lei

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului Milk_Shake Leave In Conditioner balsam fără clatire pentru toate tipurile de păr 350 ml

Evaluarea dvs:

Descriere balsam fără clatire pentru toate tipurile de păr

Dacă sunteți în căutarea unui tratament foarte eficient pentru păr, care să ofere îngrijire și protecție intensă, Milk_Shake Leave In Conditioner este alegerea perfectă pentru dumneavoastră. Acest balsam de păr uimitor conține un amestec unic de ingrediente active care ajută la revigorarea părului tău și îi conferă un aspect sănătos.

Ingrediente active:

  • Milk Protein: Aceste proteine sunt bogate în aminoacizi care ajută la întărirea părului de la rădăcină până la vârfuri. Ele adaugă vitalitate părului, îi cresc elasticitatea și previn ruperea.
  • Provitamina B5: Acest ingredient hidratează părul și scalpul, prevenind uscarea și ruperea. Provitamina B5 adaugă, de asemenea, strălucire și lasă părul moale la atingere.
  • Filtre UV: Balsamul Milk_Shake Leave In Conditioner este îmbogățit cu filtre UV pentru a proteja părul de razele nocive ale soarelui și pentru a preveni decolorarea datorată expunerii la soare.

Efecte:

  • Efectele acestui balsam sunt multifațetate. Nu numai că asigură o hidratare profundă și hrănește părul, dar previne și încrețirea și reduce efectul static. Părul dumneavoastră va fi moale, strălucitor și ușor de pieptănat.

Potrivit pentru:

  • Milk_Shake Leave In Conditioner este potrivit pentru o varietate de tipuri de păr. Textura sa ușoară și fără greutate este ideală pentru părul subțire, fin, care are nevoie atât de volum, cât și de hidratare. Acest balsam este, de asemenea, benefic pentru părul uscat și deteriorat, deoarece îi vindecă structura și îi redă vitalitatea. Părul creț în mod natural capătă definiție și manevrabilitate.

Utilizare:

  • Milk_Shake Leave In Conditioner este ușor de utilizat. După spălarea părului, aplicați o cantitate mică de balsam pe părul umed sau uscat cu prosopul. Folosiți degetele sau pieptenele pentru a-l amesteca ușor și lăsați-l să acționeze. Nu este nevoie să îl clătiți, deoarece este un balsam fără clătire. Părul tău va fi protejat și hidratat pe tot parcursul zilei.

Milk_Shake Leave In Conditioner este instrumentul perfect pentru îngrijirea zilnică a părului tău. Cu ingredientele sale active care acționează în profunzime, acesta oferă părului tău tot ce este mai bun din natură. Revigorați-vă părul și oferiți-i îngrijirea de care are nevoie cu acest produs excelent de la Milk_Shake.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Îngrijire fără clătire
Marca Milk_Shake
Mărime 350 ml
Tipul de păr Par normal, Par uscat, Toate tipurile de par