• Milk_Shake Silver Shine

Milk_Shake

Milk_Shake Silver Shine Shampoo șampon pentru păr blond platinat si grizonat 1000 ml

șampon pentru păr blond platinat si grizonat
Cod: 123276
(1x)
Colecția: Silver Shine
  • în stoc

joi 29. 2. la Dvs

Preț:
104 lei

Rating

Evaluarea medie a clienților

Rating Milk_Shake Silver Shine Shampoo

5.0 z 5
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

1 recenzie

Introduceti evaluarea produsului Milk_Shake Silver Shine Shampoo șampon pentru păr blond platinat si grizonat 1000 ml

Evaluarea dvs:

Descriere șampon pentru păr blond platinat si grizonat

Milk_Shake Silver Shine Shampoo este un șampon inovator, special conceput pentru îngrijirea părului deschis, decolorat și cărunt. Acest șampon este îmbogățit cu un pigment mov special și cu extracte organice de afine și morcovi pentru a ajuta la neutralizarea nuanțelor galbene nedorite, în timp ce curăță și hidratează în profunzime părul.

Ingrediente active:

  • Unul dintre ingredientele cheie din acest șampon este un pigment mov special care este eficient în neutralizarea tonurilor galbene și de cupru, ceea ce face ca acest produs să fie ideal pentru părul deschis, decolorat și cărunt. În plus, acest șampon este îmbogățit cu extracte organice de afine și morcovi, care sunt antioxidanți puternici și oferă părului vitamine valoroase care îl protejează și îi redau sănătatea și strălucirea.

Efecte:

  • Șamponul Milk_Shake Silver Shine este conceput pentru a curăța în profunzime și a hidrata părul, neutralizând în același timp tonurile galbene nedorite. Formula sa ajută la întărirea texturii părului, îmbunătățește elasticitatea acestuia și îi conferă o strălucire vibrantă. După utilizarea acestui șampon, părul este curat, proaspăt și plin de vitalitate.

Potrivit pentru:

  • Acest șampon este ideal pentru părul deschis, decolorat și cărunt. Pigmentul său purpuriu neutralizează eficient tonurile nedorite de galben și cupru, în timp ce ingredientele sale de curățare și hidratare ajută la refacerea sănătății și strălucirii părului.

Utilizare:

  • Șamponul Milk_Shake Silver Shine este simplu de utilizat. Se aplică pe părul umed, se masează ușor pentru a crea o spumă bogată, apoi se clătește bine. Pentru rezultate optime și pentru a menține nuanța ideală a părului, vă recomandăm să folosiți acest șampon în combinație cu balsamul Milk_Shake Silver Shine.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Șampon
Marca Milk_Shake
Colecția Silver Shine
Mărime 1000 ml
Tipul de păr Par carunt

ALȚII CUMPAR LA ASTA