• Milk_Shake Sun & More

Milk_Shake

Milk_Shake Sun & More All Over Shampoo șampon hrănitor pentru păr deteriorat de razele soarelui 250 ml

șampon hrănitor pentru păr deteriorat de razele soarelui
Cod: 123390
Colecția: Sun & More
nu se află în stoc

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului Milk_Shake Sun & More All Over Shampoo șampon hrănitor pentru păr deteriorat de razele soarelui 250 ml

Evaluarea dvs:

Descriere șampon hrănitor pentru păr deteriorat de razele soarelui

Șamponul Milk_Shake Sun & More All Over este un produs multifuncțional conceput special pentru a fi utilizat în timpul lunilor de vară. Acest șampon versatil oferă îngrijirea perfectă pentru păr, corp și scalp după expunerea la soare, apă de mare și clor. Formula sa bogată este formulată pentru a hidrata și hrăni intens, în timp ce îndepărtează delicat impuritățile.

Ingrediente active:

  • Șamponul Milk_Shake Sun & More All Over este bogat în extracte organice de murumuru și floarea-soarelui, cunoscute pentru proprietățile lor extrem de hrănitoare și hidratante . Murumuru este cunoscut pentru capacitatea sa de a reține hidratarea și de a da strălucire, în timp ce floarea-soarelui ajută la protejarea părului și a pielii de efectele dăunătoare ale razelor UV.

Efecte:

  • Acest șampon îndepărtează delicat, dar eficient, sărurile, clorul și alte impurități care vă pot deteriora părul și pielea după o zi la plajă. De asemenea, oferă o hidratare profundă și vă hrănește pielea și părul pentru a-l menține moale, strălucitor și sănătos.

Potrivit pentru:

  • Șamponul Milk_Shake Sun & More All Over este potrivit pentru toate tipurile de păr și de piele. Proprietățile sale hidratante sunt deosebit de benefice pentru părul și pielea uscată și deteriorată după expunerea la soare și la apa de mare.

Utilizare:

  • Acest șampon se utilizează ca un șampon obișnuit. Se aplică pe părul și corpul umed, se masează și se clătește bine. Pentru rezultate optime și pentru a prelungi efectul de hidratare, utilizați după spălare cu Milk_Shake Sun & More Incredible Milk sau Sun & More Beauty Mask.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Șampon
Marca Milk_Shake
Colecția Sun & More
Mărime 250 ml
Tipul de păr Par deteriorat de soare