Oferta specială Lacoste

Oferta specială Lacoste

Verifică oferta


Dacă vrem să arătăm grozav și, în același timp, să ne simțim confortabil, nu există o alegere mai bună decât să ne îmbrăcăm într-un stil sportiv-elegant. Celebrul tenismen francez René Lacoste, știa bine acest lucru când în 1933 și-a fondat propria marcă de îmbrăcăminte de tip casual. Celebrul său tricou polo cu guler a fost îndrăgit nu numai de fanii sportului alb, ci și de toți cei care le pasă de aspectul lor și, în același timp, doreau să se simtă confortabil.


Cine nu cunoaște logo-ul cu crocodil verde pe care îl deține cu mândrie astăzi fiecare produs din atelierul Lacoste. Brandul produce nu numai tricouri, ci și accesorii de modă, și anume ceasuri și parfumuri. Chiar și după mai bine de o sută de ani de la fondarea sa, oamenii din toate generațiile preferă acest brand cu produse de calitate, moderne și de bun gust.


Alegeți cele mai bune produse de la marca franceză Lacoste


Face-ți cunoștință cu ceasurile practice și elegante Lacoste


Deoarece marca Lacoste s-a născut pe terenul de tenis, nu este de mirare că ceasurile pe care le produce sunt și ele tip sport. În același timp, însă, nu le lipsește eleganța, liniile curate și, mai ales, calitatea de primă clasă, pe care vă puteți baza.

Ceasul bărbătesc Lacoste va fi un accesoriu carismatic la mâna bărbatului modern. Acesta va fi compania perfectă pentru orice situație, fie că participați la o întâlnire de afaceri, fie că veți merge la sport după muncă. În oferta noastră veți găsi ceasuri frumoase, cu cadrane mai complicate și curele elegante din piele, precum și modele sport în diferite culori.

Toate doamnele care au bun gust și nu le plac modele decorate ieftin, cu siguranță vor iubi ceasurile Lacoste pentru femei. Dar alegerea lor nu este ușoară. Preferi modele elegante, cu o curea din piele și cadran auriu, sau preferi un ceas tip sport mai colorat? Orice ai alege, te poți baza pe manopera de calitate și pe durată de viață lungă a mecanismului.

Lacoste nu uită nici de cei mici! Alegeți ceasuri Lacoste vesele colorate pentru copii, de care băieții și fetele se vor îndrăgosti.


Parfumați-vă cu aromele Lacoste care sunt energice și proaspete

Când ne imaginăm parfumuri tipice franțuzești, ni se amintește probabil de parfumuri foarte elegante și sofisticate care au o istorie veche de secole. Dar Franța are multe fețe. Acest lucru este dovedit de atât de parfumurile populare Lacoste, care cu siguranță nu sunt printre aromele grele de pudră. Ele sunt exact opusul. Acestor parfumuri nu le lipsește lejeritatea, prospețimea și vigoarea tinerească, pe care le va împrumuta cu bucurie oricui este interesat. Nu costă sute de lei, dar au multe de oferit, iar calitatea lor nu rămâne în urmă concurenților mai scumpi. Încercați-le și veți vedea singuri că vă îndrăgostiți de ele.

Cele mai populare parfumuri pentru femei de la Lacoste cu siguranță includ Pour Femme cu arome floral-lemnoase Pour Femme sau Touch of Pink de citrice. Bărbații vor prefera Lacoste Essential aroma clasică de citrice sau Lacoste Eau de Lacoste Eau de Toilette L.12.12. Blanc, care vă introduce într-un spirit sportiv.