Cum sa alegi parfumul potrivit pentru o femeie?

Cum sa alegi parfumul potrivit pentru o femeie?

Věra Sýkorová | 21. 11. 2018

Nu mai dorim cadouri inutile și de care să nu ne bucurăm. Nimeriți ținta de prima dată. Parfumul potrivit are un mod natural, inofensiv care completează mirosul personal. Dar cum să alegi pe cel mai potrivit? Este întotdeauna o problemă de gust. Ce să faci atunci când alegi un cadou de Crăciun pentru o altă persoană și vrei să găsească parfumul perfect sub bradul împodobit?

Desigur, cel mai bine este să știi ce-i place persoanei respective. Multe femei au marca lor preferată, dar cum procedezi dacă nu ști asta? Cel mai simplu ar fi să întrebi. Dar dacă această opțiune nu este și nu doriți să stricați surpriza, atunci există o altă modalitate de acționa.

În primul rând, este bine să știți că există o diferență între parfum, apă parfumată și apă de toaletă. Parfumul conține între 15 și 30% esențe de parfum, apă parfumată 8-15% și apa de toaletă aproximativ 4 până la 8%. Acest lucru afectează durata de menținere a parfumului după pulverizare. În general, totuși, apa de toaletă este mai potrivită pentru uzul zilnic, iar parfumul este mult mai potrivit pentru ocazii festive.

Dacă sunteți în căutare de un parfum de zi, ar fi mai bine să alegeți ceva discret. Dacă femeia căreia îi este destinat parfumul merge în fiecare zi la serviciu cu transportul urban, ceilalți călători nu o să vă mulțumească prea mult când vor simți un miros puternic. Cu siguranță o știi - un miros de parfum puternic de dimineața este ca o lovitură de pumn direct în nas.

În plus, mirosul poate afecta foarte mult starea de spirit. Aroma prea puternică are un efect deranjant, în timp ce un miros plăcut poate îmbunătăți starea de spirit.

 

Ce întrebări trebuie să vă puneți înainte de a alege un parfum pentru femei?

  • Cât de des îl va folosi? Zilnic sau doar ocazional?
  • Pentru cine alegeți? Pentru o Domnișoară sau o Doamnă matură și elegantă?
  • Cum este persoana căruia vrei să-i oferi cadoul? Ce-i place? Ce o atrage? Este liniștită sau plină de viață? Care sunt caracteristicile sale distinctive? Ce aromă de fructe îi place? Iubește mirosul de scorțișoară sau vanilie?

În plus, puteți alege din mai multe opțiuni:

 

Parfum pentru o femeie tânără 


În special, sunt potrivite parfumurile delicate, florale și revigorante. Arome de vanilie, violetă, citrice, liliac și trandafir. În concluzie, parfumuri lejere și necomplicate. O alegere excelentă ar putea fi Moschino Funny Eau de Toilette! Pentru că este jucăuș și de nestăpânit..

Parfum pentru sportive 

O femeie sportivă trebuie să emane un sentiment de vitalitate și prospețime. Ea este o femeie energică și practică. Ea se poate revigora cu energie nouă transmisă de o aromă naturală și revigorantă de pepene verde, lămâie verde, menta sau eucalipt. DKNY Women Energizing cu siguranță îi oferă o nouă strălucire, tărie și "gust" pentru a continua.

Parfum pentru o seducătoare captivantă 

Ce cadou să oferi unei femei încântătoare care poate conduce pe celălalt cu măiestrie? Știe să se "poarte" și să fie de neuitat. Charisma unei astfel de femei poate fi amplificată de un miros oriental, potrivit pentru o seară în societate. Calvin Klein Euphoriau îi va spori farmecul ei dat de rodii și orhidee neagră. Sau parfumul Black Opium de la Yves Saint Laurent cu note de cafea subtile.

Parfum pentru o Doamnă elegantă

Pentru o femeie cu un gust sofisticat și care știe foarte bine cum să-și asorteze garderoba cu accesorii decente, este potrivit un miros mai pronunțat și care nu este superficial. Cu esența de vanilie, iasomie, lemn de santal sau chihlimbar. Parfumul, care știe exact măsura, respiră luxul, dar nu mirosul. Parfumul lemnos și cu lavandă Chanel Chance sau Michael Kors Glam Jasmin se completează perfect cu fiecare personalitate unică a unei Doamne elegante.

Parfum pentru femeia manager

O femeie care poate păstra o minte lucidă, o personalitate de frunte în toate privințele, nu va trebui să poarte ceva exagerat, dar nici obișnuit. În special, pentru a excela în hotărâri și abilitatea de a sfătui, se va completa perfect cu un parfum floral-lemnos, cu miros de citrice și crin de la Estée Lauder: Modern Muse.

Parfum pentru o femeie romantică

Vrei să oferi cadou unei femei cu suflet romantic căruia i plac culorile delicate și plimbările la apusul soarelui? Pentru ea, compozițiile florale cu un caracter proaspăt și ușoare vor avea un efect potrivit. Desigur, îi va plăcea și arome din care vor reiese tonuri dulci. De aceea ar trebui să-i placă parfumurile romantice Chloé.

Parfum pentru mama

Verificați acasă dacă are parfum de la marca ei preferată. Sigur va exista unul pentru care are o mare slăbiciune. Mergeți la parfumerie și verificați câteva parfumuri. Poate unul dintre ele va fi asemănător cu ce folosește ea și apoi îl comandați online. Puteți conta și pe ceva universal. Parfumul Lacoste Femme este asemănător aromelor îndrăgite și populare printre femei. Ele vor face ca fiecare mama să se simtă încrezătoare și să aducă farmec vieții zi de zi.

Parfum pentru bunica

Bunica noastră este de obicei asociată cu mirosul de tort, bomboane de Crăciun, mere proaspete și trandafiri. Parfumul pentru ea nu ar trebui să fie prea proeminent, sau greoi. Încercați parfumul Burberry. Acesta nu este nici exagerat, nici prea dulce, doar demn pentru ea. Este un miros de iasomie, piersici, patchouli, chihlimbar si trandafiri.

Rețineți, totuși, că același parfum miroase diferit pentru fiecare persoană. Fiecare dintre noi are un tip diferit de piele și un parfum natural diferit, de aceea pot exista diferențe în performanța acelorași parfumuri.

Dacă aveți un simț bun al mirosului și vă puteți aminti de mirosul altor oameni, atunci puteți distinge cu ușurință ce anume este potrivit. Nu vă fie teamă de greșeli. Poate că alegerea ta neobișnuită va face pe cineva să se descopere. Urmați-vă instinctul, dar nu vă fie teamă să țineți cont, de asemenea și de un sfat bun.

Doar nu uitati ca instinctul vostru poate ajuta, dar sfatul bun va ajuta chiar mai bine!

 

ACUM: TRANSPORT GRATUIT LA PESTE 3000 DE PRODUSE! Mai multe detalii aici

ACUM: TRANSPORT GRATUIT LA PESTE 3000 DE PRODUSE! Mai multe detalii aici

Cautare
Căutând
Căutând
up