Cum să alegeți parfumul de seară potrivit?

Cum să alegeți parfumul de seară potrivit?

Parfumuri puternice? De ce nu! Indiferent că mergeți la un bal sau la un eveniment de seară foarte important, puteți găsi parfumul potrivit. Cum să faceți acest lucru?

Niciun parfum nu este la fel ca un altul. Un parfum puternic și dulce nu este potrivit pentru a fi purtat zilnic, dar dacă mergeți la un bal, la teatru sau la o petrecere specială, vă puteți permite un strop de excentricitate. Parfumul de seară trebuie să fie la fel ca și machiajul de seară. Pe scurt, nu trebuie să vă fie frică de o alegere mai îndrăzneață.

Ce tip de parfum să alegeți pentru seară?

Cu siguranță, votăm pentru parfum sau apă de parfum. Conține cea mai mare concentrație de parfum pur și, prin urmare, are o persistență și un siaj bogate. Apelați cu încredere la parfumurile lemnoase, orientale și picante, cu un amestec floral. Parfumurile citrice, proaspete și parfumurile florale ușoare nu sunt foarte potrivite pentru ocaziile de seară. Dar unde să aplicați parfumul astfel încât să dureze cât mai mult timp? Alegeți nu numai locurile în care simțiți cel mai bine pulsul - adică încheietura, gâtul și decolteul, dar puteți aplica parfumul și pe păr sau îmbrăcăminte. Tețineți, însă, faptul că mirosul puternic nu are nevoie de dozare excesivă. Aplicați-l în moderație.

Cele mai bune parfumuri de seară - recomandarea noastră:

1) Christian Dior - Dune


Fiți la fel de misterioși ca deșertul în sine. Un parfum lemnos, cu un strop de mirodenii sau flori, ca nisipul auriu la apusul soarelui. Parfumul Dior Dune este epitomul păcii și al armoniei perfecte. Acesta vă va oferi un sentiment de unicitate și relaxare totală. Lasați-vă învăluiți de tonurile trandafirului brazilian, a ambergrisului, lichenului și a benzoinului. Compoziția unică este potrivită pentru momentele unice.


2) Yves Sait Laurent - Cinema  


Parfumul Yves Sait Laurent Cinema se potrivește femeilor cărora le place să se laude cu personalitatea lor puternică și cu farmecul feminin. Acest parfumul de lux vă pune în strălucirea luminilor parfumate, în care veți deveni imediat inconfundabilă. Lasați-vă sedusă de tonuri de ambergris și vanilie, care sunt completate de flori de migdale, bujor, iasomie și mandarină proaspătă. Cu acest cocktail delicios veți atrage atenția și admirația tuturor celor din jur.


3) Thierry Mugler - Angel


Parfum fantastic pentru o seară fantastică. Pur angelic, cu un indiciu de vanilie și fructe suculente care vă vor cuceri complet. Acesta este parfumul Thierry Mugler Angel care este popular în toată lumea. Parfumul oriental constă dintr-un cocktail bogat de ingrediente. Învăluiți-vă în tonuri de iasomie, bumbac și bergamotă, care sunt înlocuite treptat de aromele de caramel, ciocolată, vanilie, prune și orhidee. Vă va plăcea acest parfum, cu siguranță.


4) Lancome - Miracle


Parfumul Lancome Miracle vă îndrumă în mod miraculos printr-o seară minunată. Un parfum spumos, ușor exotic, cucerește prin notele de frezie și prune, completate cu accente de ghimbir și piper. Se dezvoltă apoi în tonuri plăcute de mosc și iasomie. Răsfățați-vă cu un parfum care vă introduce frumos în atmosfera unei seri extraordinare.


5) Cacharel - Noa

Parfum senzual care indică vulnerabilitatea și puritatea femeilor. Parfumul floral-lemnos Cacharel Noa include tonuri de plante verzi, coriandru și lemn de santal pentru a completa note de patchouli, iris și mosc alb. Un parfum interesant pentru femeile cărora nu le este frică să iasă în evidență, dar care caută un parfum care nu este prea puternic și greoi. 


Recomandarea noastră: bucurați-vă de avantajele eșantioanelor!

Dacă nu doriți să cumpărați un parfum în varianta mare pentru că știți că îl veți folosi doar uneori, puteți alege eșantionul. 10 ml sunt suficienți pentru a fi folosiți la toate balurile și petrecerile pe tot parcursul anului. Ba mai mult, nu trebuie să vă faceți griji că veți cheltui prea mulți bani pe un parfum care nici măcar nu vă place. Iar cel de-al treilea avantaj este că puteți adauga cu ușurință un pachet minunat de parfumuri în geantă. Dacă, din întâmplare, parfumul își pierde din intensitate pe parcursul serii, îl veți putea reaplica de câte ori doriți.

Căutând
Căutând
up