Cele mai bune parfumuri pentru iarna aceasta

Cele mai bune parfumuri pentru iarna aceasta

Odată cu sosirea iernii v-am pregătit o selecție a celor mai impresionante parfumuri pentru anotimpul rece. Ce parfumuri sunt potrivite pentru zilele pline de zăpadă, nori cenușii și îngheț, dar și pentru serile în oraș, la cafenele sau pub-uri confortabile?

Sezonul de iarnă este în plină evoluție și mulți dintre noi am putea fi puțin deprimați. La urma urmei, în primăvară sau în vară ne bucurăm de un pic mai mult soare, așa că toți avem mai multă energie și ne ocupăm de o gamă largă de activități în zilele lungi. Totuși, iarna poate fi frumoasă. Totul strălucește atunci când ne întâlnim cu un strat alb de zăpadă. Straturile de gheață care acoperă fiecare terasă, dealurile înzăpezite, câmpurile albe, aerul curat, fețele roșii, zâmbetele de pe buze. Dacă nu sunteți mulțumiți de această idee, puteți face iarna mai plăcută cu unele dintre parfumurile captivante, perfecte pentru sezonul rece. Am ales cele mai interesante tipuri.


Pentru femei

Guerlain Mon Guerlain

Senzualitatea orientală a unuia dintre cele mai vechi parfumuri franțuzești din lume este ascunsă în frumoasa sticlă de parfum Guerlain Mon Guerlain. Un parfum care îți va inspira determinarea de a-ți urmări visele și de a-ți îndeplini dorințele. Nu rezista emoțiilor și descoperă femeia modernă, puternică și independentă din interiorul tău. Combinația de lavandă, lemn de santal australian, vanilie și sambac de iasomie creează o aromă interesantă și proaspătă, orientală, dar în același timp proaspătă. Te va încălzi în zilele înghețate.


Lalique Perles De Lalique

Blând și totuși atât de senzual. Acesta este parfumul Laligue Perles De Lalique. Exprimă feminitatea pasională, dar care nu își pierde tandrețea. Compoziția interesantă vă va încânta și puteți fi siguri că nu veți întâlni un astfel de parfum pe stradă. Dacă nu sunteți fani ai parfumurilor grele și dulci, tocmai v-ați găsit preferatul. Un cocktail delicios de trandafir, patchouli, lemn de cașmir, piper și iris este combinația potrivită pentru această iarnă.


Jimmy Choo For Women

Un parfum distinct, care cu siguranță nu se pierde în mulțime. Uitați de aromele florale populare, care sunt atât de asemănătoare între ele. Jimmy Choo For Women oferă un amestec neconvențional de mandarine, pere și tonuri de verde, urmate de orhidee, patchouli și caramel. Persistența ridicată va ajuta să vă bucurați de parfumul său atractiv pe parcursul întregii zile. Simțiți-vă liberi să încercați ceva neobișnuit.


Estee Lauder Knowing

Estee Lauder Knowing, un parfum nobil, floral-lemnos va fi prietenul perfect pentru orice femeie care știe ce își dorește. Parfum ce inspiră încredere în sine, dar și o doză de mister, este potrivit în special pentru evenimentele importante. Veți fi întâmpinați de tonuri verzi, în amestec cu coriandru și portocală roșie, urmate de lemn de cedru, iasomie, cardamom și petale de trandafir. Combinația foarte interesantă formează un miros specific, pământiu, atipic față de parfumurile clasice de astăzi.


Calvin Klein Euphoria Amber Gold

Parfum oriental ce va conferi căldură zilelor de iarnă. Este picant și conține ingrediente extraordinare, ascunse într-o sticlă frumoasă. Parfumul Calvin Klein Secret Obsession este ușor exotic, seducător și are o persistență mare pe tot parcursul zilei. Parfumul în sine este o combinație de prune, nucșoară, lemn de santal, vanilie, lemn de cașmir, trandafir de Damasc, iasomie și portocaliu. Un parfum unic, ciudat, pe care îl vei iubi imediat.Pentru bărbați

Burberry London For Men

Zilele reci de iarnă trebuie să fie dulci și calde. Parfumul Burberry London For Men combină carisma unui gentleman britanic tradițional cu încrederea unui bărbat modern care trăiește în inima Londrei. Parfumul elegant oriental-picant este alcătuit din tonuri de scorțișoară, frunze de tutun, bergamotă și ardei negru, pe lângă mimosa, piele de lux și vin. Un parfum neobișnuit care nu este dulce și persistă mult.