Parfumuri de nișă - de ce să le oferiți de Crăciun?

Parfumuri de nișă - de ce să le oferiți de Crăciun?

Niciun parfum nu este la fel ca altul. Acest lucru este cel mai evident la un anumit segment de parfumuri - cele de nișă. În această categorie de parfumuri găsiți produse originale pe care nu le puteți întâlni nicăieri în altă parte și pentru care cu greu se găsesc alternative. De ce să le oferiți de Crăciun?

Crăciunul reprezintă o ocazie bună pentru a le oferi celor dragi cadouri valoroase. Parfumurile de nișă sunt, cu siguranță, valoroase - nu se găsesc atât de ușor. Ce este atât de special la acestea?

Ingredientele originale nu pot fi negate

Unicitatea lor constă, în principal, în ingredientele folosite. În timp ce note precum lemn de santal, lămâie, scorțișoară, vanilie, trandafir sau iasomie pot fi găsite aproape la orice parfum, la cele de nișă este diferit. Flori sau ingrediente tradiționale pot fi găsite și aici, dar majoritatea nu sunt tipice. Lemnul de laos, frunzele de iasomie colectate la miezul nopții, tămâia de argint, praful de pușcă, petitgrain-ul paraguayan sau lemnul guaiac sunt ingrediente greu de găsit chiar și pe piața globalizată de astăzi.

Producție misterioasă și cantități mici

Cum sunt produse parfumurile de nișă este un secret pe care fiecare parfumerie individuală îl păzește ca pe ochii din cap. Procedurile precise sunt de obicei transmise din generație în generație. Nu este de mirare - unicitatea este adevăratul farmec al parfumurilor de nișă. Cu siguranță, aceste firme nu își doresc să fie copiate. Parfumul original de nișă este doar unul. Deși chiar și o companie internațională produce parfumuri de nișă, există un număr mare de alte companii mai mici și independente. Când aveți un parfum original, nu aveți nevoie de mai mult.

Parfumurile de nișă nu pot fi produse în cantități mari din cauza faptului că ingredientele exclusiviste folosite sunt rare și mai greu de procurat. Acesta este și motivul pentru care prețul unor astfel de parfumuri este mai mare decât cel al parfumurilor normale. Unicitatea se plătește. Pe de altă parte, prețurile piperate sunt compensate prin calitate și prin arome cu adevărat unice. Acesta este farmecul parfumurilor de nișă.

Cum se alege parfumul de nișă potrivit pentru cadoul de Crăciun?

Parfumul de nișă este original și ar trebui să se asorteze cu personalitatea celui care îl poartă. Alegeți parfumul pe baza unor criterii cât mai personale, astfel încât persoana care îl primește să fie cât se poate de fericită cu el.

Acqua di Parma este o parfumerie foarte cunoscută care produce parfumuri de nișă. Acestea sunt atât pentru femei, cât și pentru bărbați, iar aroma lor este una inconfundabilă. Parfumurile Amouage vin, de asemenea, în variante pentru ambele sexe. Creed este o alegere bună -parfumurile lor vor mulțumi nasurile tuturor domnilor și doamnelor. În orice caz, nu vă limitați la parfumurile dedicate special unui gen - cele unisex sunt foarte încântătoare și, mai presus de orice, universale.

Ați ales deja? Nu ezitați prea mult - Crăciunul este după colț, iar un parfum de nișă este un cadou minunat pe care orice bărbat sau femeie îl va aprecia. Datorită originalității și rarității lor, parfumurile de nișă sunt perfecte pentru o persoană apropiată de dumneavoastră.