Paște magic

Paște magic

Ceasuri de toate formele și culorile! Lunile de primăvară vă invită la noutate! Nu vă fie frică să experimentați. Acum este momentul!

Explorați toate opțiunile

Alegeți dintr-o gamă largă de produse de marcă. Ți-ai dori un ceas clasic de la cei mai importanti producatori, un parfum original sau bijuterii deosebite? Ce zici de un bonus mic? Așteptați-va la transport gratuit și un cadou în plus!

Ceasuri

Care sunt ceasurile potrivite? Care vă vor lumina cel mai mult în lunile calde de primăvară și care vor fi mai bune decât orice prezentare de Paște? Indiferent dacă le aduce acasă poștașul sau curierul, vă veți bucura cu siguranță de Paște. Puteți alege din multe modele de ceasuri pentru femei și ceasuri pentru bărbați.

ALEGEȚI

Recomandare pentru bărbați...

Vântul de primăvară proaspăt aduce în garderoba ta ceasurile Tommy Hilfiger cu stilul contemporan din New York. Dacă îți place minimalismul, îți va plăcea și colecția Tommy Hilfiger James. Colecția Tommy Hilfiger Decker oferă un concept în stil tradițional.

Vrei să încerci ceva nou în această primăvară și să experimentezi mai mult? Poți paria pe ceasurile Guess care vor străluci cu adevărat. Designul lor impresionant și cadranele împodobite vor fi pe placul bărbaților cărora nu le este frică să se evidențieze!

Recomandare pentru femei...

Ceasurile elegante Tommy Hilfiger nu vor fi doar o simplă bijuterie, ci și un accesoriu practic pentru fiecare femeie modernă. Lasa-te fermecată de stilul occidental și casual din colecția Tommy Hilfiger Jenna și Ari, sau de modelele delicate ale colectiei Avery. Aspectul lor elegant și calitatea perfectă vă vor însoți într-o primăvară frumoasă. 

Dacă vă plac accesoriile decorative, încercați un ceas de damă Guess. Veți fi impresionată de mozaicurile lor strălucitoare realizate din zirconiu, de combinațiile din oțel aurit și argint, de cadranele și brățările extraordinare. Ceasurile Guess sunt un tot neobișnuit. În razele de primăvară ale soarelui vor străluci ca o bijuterie de lux

Paleta colorată

Primăvara se joacă cu culorile, așa că de ce să nu adăugați culoare și la accesoriile de modă? Acum este momentul perfect pentru a-ți împodobi încheietura cu un ceas care are brățara colorată și care îți va lumina ziua și starea de spirit. Puteți încerca de exemplu și unele ceasuri Rosefield în culori pastelate din colecția The Boxes sau The City Bloom. Tonuri mai vesele oferă și colecțiile de la Lacoste sau varianta pentru femei Casio G-Shock, sport Baby-G

Ceasuri colorate pentru bărbați oferă de exemplu și colecția Festina The Originals sau Casio G-Shock.

Luminează-te și folosește-te de culorile strălucitoare care te vor reîncărca cu energie nouă. Iarna s-a terminat în sfârșit!


Parfumuri

Care sunt cele mai bune parfumuri de primăvară? Este ușor. În acest an vor fi la modă citricele proaspete și aromele delicate florale. Parfumul potrivit vă va ridica starea de spirit perfect încă de la prima atingere. Alegeți dintre cele mai populare parfumuri pentru femei și bărbați și dacă doriți să încercați ceva nou și să experiementați calitatea pe care nu ați visat-o încă, încercați unul dintre parfumurile noastre de nișă. Sunt absolut extraordinare.

ALEGEȚI


Bijuterii

Completează-ți ținuta de primăvară cu bijuterii originale. Bijuteriile care vor face femeile fericite sunt de exemplu cerceii de argint în formă de inimioară Tommy Hilfiger sau Guess. Pe de altă parte, domnilor li se va potrivi perfect brățara din piele neagră Guess. Sau preferați să alegeți o variantă pe maro de la Tommy Hilfiger?

ALEGEȚI

Vă dorim un Paște Fericit!

Și o alegere fericită de ceasuri și parfumuri potrivite ...

Căutând
Căutând
up