Produse cosmetice pentru păr la prețuri atractive

Produse cosmetice pentru păr la prețuri atractive

Părul frumos și sănătos este o ca o coroană măreață a frumuseții. Dar deseori este dificil să obții buclele mult visate. Nu numai genetica ne împiedică, ci și produsele nu tocmai corect alese, dieta sau povara disproporționată a vopsirii și tratamentului termic. Arma efectivă numărul unu este siguranța produselor cosmetice profesionale pentru păr, pe care nu le veți înlocui niciodată cu produsele ieftine. Așa că acordă-ți părului cea mai bună îngrijire și urmărește cât de moale, radiant și sănătos poate fi!Cadouri la comanda

Pentru fiecare comandă finalizată în magazinul nostru, vă oferim un cadou. Pur și simplu alegeți cadoul în coșul de cumpărături și adăugați-l la comanda dvs.


Transport gratuit

  • ACUM: TRANSPORT GRATUIT LA PESTE 3500 DE PRODUSE

Vă place să cumpărați pe internet, dar vă deranjează ideea de a cheltui mulți bani pentru transport? În acest caz avem un mesaj minunat pentru voi! Puteți cumpăra produsele preferate în eshopul nostru, și vă aducem coletul acasă gratuit. Astfel, veți plăti doar pentru ceasurile alese, parfumuri sau produse cosmetice pentru păr – fără taxele enervante pentru ambalare și transport.

Produsele cu transport gratuit


Pentru cine aleg produse cosmetice de păr?


Părul întotdeauna merită cea mai bună îngrijire, fie că este vorba de bucle lungi la femei sau de o tunsoare scurtă la bărbați. În oferta noastră veți găsi produse cosmetice pentru păr destinate bărbaților și femeillor la prețuri avantajoase. Este suficient doar să alegeți!

Îngrijire ca la salon

Dacă doriți să vă răsfățați părul cu o îngrijire de lux, ca la coafor și atunci cînd stați acasă, atunci trebuie să alegeți unul dintre produsele de calitate. Puteți alege dintre mărci premium, cum ar fi Wella Professionals, L’Oréal  Professionnel, Kérastase, Matrix sau Schwarzkopf Professional. Fiecare dintre aceste produse va avea mare grijă de podoaba capilară și astfel părul va arăta ca după două ore la salon.

Cosmetice în funcție de tipul de păr - alegeți produsele potrivite


Înainte de a decide să investești în îngrijirea părului, trebuie să-ți cunoști tipul de păr. Chiar și cele mai bune și scumpe produse nu vor da rezultatul așteptat dacă faceți alegerea greșită și nu în funcție de tipul părului.

Părul normal - Ești norocos. Părul tău nu este prea gras, nu este uscat și nici nu este predispus la despicarea firului. Nu uitați însă de hidratare, care va susține strălucirea părului.

Păr uscat și deteriorat - este un fenomen comun la părul decolorat, foarte des coafat sau supraîncărcat, dar poate fi și genetic. La acest tip de păr îngrijirea intensă și regulată este un necesar.Este recomandat să folosiți măști pentru păr și uleiuri hrănitoare pentru a preveni uscarea. Protejați-vă întotdeauna părul de căldură cu ajutorul produselor speciale!

Păr vopsit - Pentru acest tip de păr trebuie folosite produse speciale, destinate părului vopsit, care ajută la întărirea firului de păr și la menținerea culorii frumoase și radiante un timp îndelungat.

Păr fin - Cea mai mare problemă cu părul fin este volumul său insuficient. Pentru a împiedica buclele să pară lăsate și fără volum, folosiți produse care le vor revitaliza. Evitați măștile și uleiuril. Folosiți întăritor.

Părul ondulat și indisciplinat - Aranjarea părului creț și indisciplinat uneori este ireal. Acest tip de păr este predispus la deteriorare și are tendința de rupere și despicare. Asigurați-vă că nu vă pieptănați părul ondulat cu un pieptene fin, alegeți mai degrabă o perie cu dinți mai mari și mai puternici. Produsele potrivite acestui tip de păr sunt sub formă de emulsie sau lăptișor pentru netezire.

Părul gras - tinde să fie sănătos, dar cu o producție excesivă de sebum, adesea este încurcat și se îngrașă rapid. Spălați părul gras în fiecare zi, trebuie doar să alegeți produsele potrivite care nu-l vor împovăra. De asemenea, evitați apa foarte caldă și uscarea cu foenul.

Tipuri de produse care conturează bucle perfecte

După ce știți ce tip de păr aveții, tot ce trebuie să faceți este să alegeți dintr-o gamă de produse potrivite. Dacă alegeți șamponul potrivit, nici nu trebuie să vă faceți griji cu privire la spălarea părului zilnică. De fiecare dată când vă spălați părul, utilizați un balsam care hrănește și netezește părul. În cazul în care clasic nu va convine, încercați produsele de îngrijire fără clătire, care este o soluție excelentă și rapidă în criza de timp din zilele noastre. Este indicat să vă gândiți la compoziția produselor și să alegeți produse sigure. Cosmeticele naturale pentru păr sunt foarte populare, dar rețineți că acestea nu sunt adesea la fel de eficiente ca produsele profesionale dezvoltate în laboratoare.

Cel puțin o dată pe săptămână este indicat să aplicați o mască pe păr, ceea ce îl va hrăni cu adevărat profund. Uleiurile de păr și serurile care împiedică despicarea sunt de asemenea foarte populare. Ultimul pas este desigur ajustarea finală. Sprayurile de păr, spumele, pastele și cremele profesionale de calitate vor oferi părului un aspect radiant și sănătos.