RefectoCil

RefectoCil Eyelash And Eyebrow Tint vopsea pentru sprancene si gene 3.1 Light Brown 15 ml

vopsea pentru sprancene si gene
Cod: 139153
Colecția:
  • în stoc

miercuri 17. 7. la Dvs

PODOBNE_VARIANTY?

Preț:
29 lei

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului RefectoCil Eyelash And Eyebrow Tint vopsea pentru sprancene si gene 3.1 Light Brown 15 ml

Evaluarea dvs:

Descriere vopsea pentru sprancene si gene

1. Demachiați ochii cu un produs care nu este uleios. Asigurați-vă că genele și sprâncenele sunt curate, uscate și nu sunt uleioase înainte de a aplica culoarea.

2. Pregătiți dischete de bumbac și aplicați-le cât mai strâns posibil sub genele fiecărui ochi pentru a evita contactul dintre culoare și piele.

3. Înainte de a vopsi genele sau sprâncenele, pregătiți pasta colorantă aplicând aproximativ 2 cm de vopsea într-o cană și adăugând 10 picături de RefectoCil Oxidant lichid (sau 15-20 de picături de RefectoCil Oxidant cremă) pentru a crea o consistență pastă.

4. Înainte de a aplica pasta colorantă, nu uitați că această culoare se aplică pe pleoapele închise, iar acestea trebuie să rămână închise pe toată durata de aplicare a culorii, până la spălarea completă a acesteia! Aplicați vopseaua cu ajutorul baghetei până când genele sunt complet acoperite de culoare. Apoi, aplicați vopseaua pe sprâncene în direcția de creștere a părului. Lăsați să acționeze timp de 5-10 minute, în funcție de cât de puternică doriți să fie nuanța finală.

5. Ștergeți excesul de culoare de pe sprâncene cu o dischetă de bumbac.

6. Când curățați genele, mai întâi îndepărtați cu grijă tampoanele aplicate de pe ochi și ștergeți ușor excesul de culoare cu o dischetă de bumbac uscată. Apoi ștergeți cu grijă culoarea rămasă de pe gene cu apă și o dischetă de bumbac. Țineți cont de faptul că ochii trebuie să fie închiși până la etapa finală.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetica decorativa
Potrivit pentru Femei
Marca RefectoCil
Tipul produsului Creion sprâncene
Mărime 15 ml
Tipul de piele Normal
Efect Evidențiere
CATEGORIA Ochi