Review: Yves Saint Laurent – La Nuit de L’Homme Le Parfum

  • REVISTA ONLINE
  • Review: Yves Saint Laurent – La Nuit de L’Homme Le Parfum

Review: Yves Saint Laurent – La Nuit de L’Homme Le Parfum

Acest parfum bărbătesc este de multă vreme lăudat atât de bărbati cât și de femei. De aceea am decis să-l testăm pe pielea noastră pentru a afla dacă este adevărată reputația sa, ca fiind un "parfum divin"… Citiți ce am descoperit noi!

La prima vedere veți ști conform flaconului La Nuit de L'Homme Le Parfum, că nu vă uitați la un parfum de citrice obișnuit, ci o aromă puternică și deosebită pentru bărbații sofisticați. Culoarea neagră nu doar că mimează teama, tristețea… Dimpotrivă, arată eleganța, stilul, carisma și forța fizică și mentală a purtătorului său.

Acest parfum are o compoziție asemănătoare cu versiunea anterioară, La Nuit de L'Homme, numai că de această dată se manifestă într-o ordine diferită cu mirodenii rare și lemn. La Nuit de L’Homme Le Parfum diferă în special prin intensitatea parfumului și a durabilității. Așa cum sugerează și numele, este apă de parfum, în timp ce predecesorul menționat mai sus era doar apa de toaletă (adică cu un conținut mai mic de esențe de parfum). Datorită acestui fapt, se simte pe piele mult mai puternic și o perioadă mai lungă.

Ce ingrediente conține?

Imediat în tonurile de deschidere, veți fi răsfățați de aroma jucăușă de bergamot (citrus de portocală), a cărui aciditate, totuși ameliorează foarte mult anasonul dulce. Și, la fel ca în cazul gătitului – un vârf de piper îi dă “gustul” perfect.

De îndată ce veți descoperi inima lui, a ta va deveni mai puternică. Pe fiecare om cu sentimente va satisface cu siguranță Labdanum (o rășină rară din Creta), o lavandă unică și un amestec suculent de fructe exotice, care va întineri purtătorul acestui parfum cu câțiva ani.

S-ar părea că nimic mai bun nu poate urma, nici nu poate, dar și baza lui conține o serie de ingrediente splendide pe care natura în sine le-a șlefuit ca pe un diamant... Cu puritatea și energia stropilor de patchouli de plante tropicale, vanilia afrodisiacă dulce, sistemul nervos stimulează vetiverul (cunoscut pentru aroma sa inconfundabilă lemn).

Cui i se potrivește?

Parfumurile pentru bărbați (în general) nu au o compoziție atât de diversă ca și cele pentru femei din mai multe motive. În primul rând, un bărbat își cumpără un parfum, în special, pentru a-și evidenția "puterea masculină" și, în același timp, impresionează pozitiv femeia aleasă. Prin urmare, parfumurile de fructe sau florale sunt înțelese pentru aceasta prin această intenție. În al doilea rând, fiecare om are un farmec natural și relativ puternic, care nu ar trebui să încerce să depășească parfumul, dar trebuie să se potrivească cu el, astfel încât mirosul original să se amestece cu personalitatea sa.

La Nuit de L’Homme Le Parfum corespunde ambelor nevoi. Pentru compoziția lui predominant picantă, se situează printre parfumurile orientale, dar nu vă așteptați la nici o "colonie" grea care vă va da o durere de cap după un timp… Componenta de citrice și fructe echilibrează cu succes tăria lui, astfel încât fiecare femeie care se gândește să cumpere acest parfum este pusă într-o situație dificilă să aleagă pentru cine… este mai bine să-l cumpere? Soț? Tată? Sau frate?

Acest parfum miroase minunat la tineri îmbrăcați în tricouri și adidași, precum și la bărbați eleganți îmbrăcați în cămașă și cu pantofi lustruiți. Condimentele conținute vor adăuga la purtător o doză de carismă și demnitate, în timp ce citricele îi vor ajuta să se relaxeze și să nu ia lucrurile atât de serios.

Cum ne-a impresionat?

Suntem încântați! Chiar dacă mii de parfumuri au trecut printre mâinile noastre, au fost puține care ne-au impresionat atît de puternic La Nuit de L’Homme Le Parfum. Chiar dacă ne place apa de toaletă lejeră de la Hugo Boss, care de mult se află în topul din clasamentele vânzărilor, Yves Saint Laurent are ceva mai mult în el.

Ca și cum ar sta lângă tine un castron cu căpșuni și încă un castron de căpșuni cu frișcă – chiar dacă simți că numai căpșunile îți vor satisface gusturile, vei experimenta extazul adevărat cu puțină frișcă.