Cum să asortezi rochia de bal, bijuteriile și machiajul?

  • REVISTA ONLINE
  • Cum să asortezi rochia de bal, bijuteriile și machiajul?
28. 1. 2020

Cum să asortezi rochia de bal, bijuteriile și machiajul?

Distracție pe ringul de dans! Vrei să arăți uimitor? Citește câteva sfaturi care să te ajute să obți un look perfect la balul din anul acesta!

Sezonul balurilor este în plină desfășurare și, odată cu acesta, în mod tradițional, se pune problema ce să poartă anul acesta. Cei mai mulți dintre noi nu purtăm îmbrăcăminte festivă în fiecare zi și de aceea putem exagera puțin în astfel de situații. Uneori este dificil să aranjăm totul împreună, astfel încât rezultatul să fie așa cum n-il dorim. Urmați doar câteva sfaturi simple și veți vedea că anul acesta se va dovedi a fi numărul unu.

Stilul potrivit 

În primul rând, ar trebui să vă asigurați că totul se potrivește. Rochia, pantofii, părul, machiajul și bijuteriile. Este adevărat că, în moda de astăzi, destul de des există haos și combinații foarte neobișnuite. Cu toate acestea, dacă nu sunteți un guru al modei și nu urmăriți în mod regulat prezentări de modă sau bloguri, experimentarea dvs. s-ar putea sfârsi prost. Câteva exemple practice: îți place stilul boem, eteric? Alege rochii din dantelă cu inserții florale și bijuterii fine. Poate cercei cu flori de la Pandora. Uitați de machiajul excesiv, de bijuteriile extravagante și de culorile stridente. Pentru rochia de tip prințesă, cu corset și fustă bogată, nu apelați la o coafură complexă și la bijuterii mari decât dacă doriți să obțineți look-ul unei contese rococo. Alege un coc clasic sau o împletitură simplă. Îți place minimalismul? Pentru rochiile cu tăieturi simple alegeți bijuterii fine, care nu ies în evidență - cum ar fi Cluse sau Rosefield. Rochia monocromatică simplă poate rezista la un machiaj puternic, așa că puteți apela la acesta fără griji!

Mai puțin este, uneori, mai mult

Concentrați-vă întotdeauna să vă asigurați că nu există multe elemente distincte în ținută. În mod ideal, ar trebui să fie doar unul care atrage atenția. Dacă exagerați, puteți ajunge să arătați ca și cum ați fugit de la un circ local. Puteți alege un ruj îndrăzneț, o geantă interesantă, pantofi sau bijuterii îndrăznețe. Nu combinați inelul mare și vizibil cu un colier distinctiv sau cu brățări strălucitoare. Dacă ați ales un decolteu adânc, echilibrați-l cu o fustă mai lungă. Ceea ce este prea mult este prea mult și ultimul lucru pe care v-il doriți pentru bal este să arătați ieftin.  

Nu trebuie să vă fie frică de experimentare 

Pe de altă parte, balurile sunt o oportunitate excelentă pentru a-ți lăsa imaginația să alerge și să creeze ceva foarte frumos. Prin urmare, nu vă fie teamă să încercați un machiaj puternic, tocurile cu stiletto sau o coafură neobișnuită. Experimentările pot include nu numai machiajul sau părul, dar puteți încerca, de asemenea, parfumuri sau bijuterii de seară neobișnuite. Stratificarea este o tendință populară cu care puteți obține rezultate interesante. De exemplu, încercați să combinați mai multe coliere (scurte și lungi) sau să puneți diferite brățări la încheietură. Bijuteriile ar trebui să fie similare în stil, dar dacă îndrăzniți, puteți experimenta și alinia piese destul de diferite. În principal, gândiți-vă la următoarea regulă: cu cât un element este mai pronunțat în ținuta dvs., cu atât mai mult celelalte trebuie să fie mai neutre.

Pentru a vă asigura că totul vi se potrivește și pentru a vedea cât timp durează pregătirea, încercați totul în avans. Tineți produsele de păr la îndemână, vedeți dacă vă puteți baza pe rujul roșu de lungă durată și cât timp puteți rămâne pe tocurile înalte. Acest lucru va elimina stresul care v-ar putea strica toată noaptea.

Partea practică a lucrurilor

Urmați întotdeauna regula cea mai importantă, și anume să fiți voi înșivă. Nu vă veți bucura niciodată de bal dacă vă simțiți inconfortabil în rochia sau machiajul pe care le purtați. Rochiile trebuie să se potrivească, pantofii nu trebuie să fie incomozi și dacă alegeți o coafură care să arate frumos, dar care să stea în calea dansului, nici acest lucru nu este bun. Profitați de ocazie pentru a străluci, dar nu încercați să pozați în ceva ce nu sunteți. Mai degrabă, beți un pahar de vin bun, mergeți pe ringul de dans și uitați că ținuta dvs. nu este perfectă.