• Schwarzkopf Professional BC Bonacure

Schwarzkopf Professional

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis Root Activating Serum ser pentru par subtire 7 x 10 ml

ser pentru par subtire
Cod: 117158
Colecția: BC Bonacure
nu se află în stoc

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis Root Activating Serum ser pentru par subtire 7 x 10 ml

Evaluarea dvs:

Descriere ser pentru par subtire

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis Root Activating Serum de la Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis este un produs revoluționar de îngrijire a părului, special conceput pentru a rezolva problemele legate de subțierea părului. Ambalat în fiole practice de 10 ml, acest ser oferă o îngrijire țintită pentru a întări rădăcinile părului și a promova creșterea părului. În stilul de viață rapid și adesea stresant de astăzi, tot mai multe persoane se confruntă cu probleme de subțiere a părului. Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis Root Activating Serum de la Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis este alegerea ideală pentru cei care caută o soluție eficientă pentru a promova creșterea sănătoasă a părului și pentru a întări părul de la rădăcină.

Ingredientele active

  • Printre principalele ingrediente active din acest ser se numără StemCode™ Complex , Panthenol, Biotină și Vitamina E. StemCode™ Complex este un ingredient inovator care ajută la protejarea celulelor stem din foliculii de păr și promovează regenerarea foliculilor de păr. Panthenolul asigură o hidratare profundă, în timp ce Biotina, cunoscută și sub numele de vitamina B7, întărește rădăcinile părului și promovează creșterea sănătoasă a părului. Vitamina E acționează ca un antioxidant puternic, protejând părul și scalpul de influențele dăunătoare externe și promovând sănătatea părului.

Efecte

  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis Root Activating Serum de la Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis are o gamă largă de efecte care contribuie la îmbunătățirea sănătății și calității părului. Serul stimulează eficient rădăcinile părului, ceea ce favorizează creșterea unui păr mai gros și mai puternic. Datorită ingredientelor hidratante și hrănitoare, scalpul este intens hidratat, iar fibrele de păr sunt întărite. Rezultatul este o îmbunătățire a densității generale a părului, o reducere a căderii părului și o creștere a strălucirii și vitalității naturale a părului.

Potrivit pentru

  • Acest ser este ideal pentru persoanele cu părul subțiat care caută o soluție pentru a întări rădăcinile părului și a promova creșterea sănătoasă a părului. Este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei și poate fi folosit pe toate tipurile de păr. Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis Root Activating Serum de la Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis este special conceput pentru cei care simt că părul lor își pierde densitatea și vitalitatea și caută un produs care să le redea forța și viața.

Utilizare

  • Pentru cele mai bune rezultate, aplicați serul direct pe scalp, pe părul spălat și uscat cu prosopul. Împărțiți părul în mai multe secțiuni și aplicați conținutul unei fiole în mod uniform direct pe scalp. Masați ușor scalpul pentru a vă asigura că serul este distribuit și absorbit în mod uniform. Serul nu trebuie să fie clătit. Pentru rezultate optime, utilizați în mod regulat, conform recomandărilor.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis Root Activating Serum de la Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis este un produs excepțional care oferă o soluție eficientă pentru problemele de subțiere a părului. Cu combinația sa unică de StemCode™ Complex, Panthenol, Biotină și Vitamina E, serul întărește rădăcinile părului, promovează creșterea sănătoasă a părului și crește densitatea și vitalitatea părului. Acest produs este alegerea ideală pentru cei care doresc să restabilească sănătatea și frumusețea părului lor și să își recapete rezistența și strălucirea naturală. Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis Root Activating Serum de la Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis este cheia pentru a obține un păr gros, puternic și sănătos.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Ser de păr
Marca Schwarzkopf Professional
Colecția BC Bonacure
Subcolecția Scalp Genesis
Mărime 7 x 10 ml
Tipul de păr păr slab, pentru păr subțire, Caderea parului

ALȚII CUMPAR LA ASTA