• Schwarzkopf Professional Fibreplex

Schwarzkopf Professional

Schwarzkopf Professional Fibreplex N°1 Bond Booster balsam protector pentru păr vopsit 500 ml

balsam protector pentru păr vopsit
Cod: 109888
Colecția: Fibreplex
nu se află în stoc

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului Schwarzkopf Professional Fibreplex N°1 Bond Booster balsam protector pentru păr vopsit 500 ml

Evaluarea dvs:

Descriere balsam protector pentru păr vopsit

Schwarzkopf Professional Fibreplex N°1 Bond Booster este un balsam protector inovator conceput pentru părul vopsit, care revoluționează îngrijirea părului deteriorat în timpul colorării. În lumea de astăzi, în care colorarea părului este o practică obișnuită, ne confruntăm adesea cu provocarea de a păstra părul sănătos și puternic. Fibreplex N°1 Bond Booster vine ca o soluție pentru a ajuta la minimizarea deteriorării părului în timpul procesului de colorare, datorită tehnologiei sale unice Fiber Bond 4.5. Conceput pentru profesioniști și pentru uz casnic, acest produs oferă protecție și revitalizare eficientă pentru părul vopsit.

Ingrediente active

  • Principalul ingredient activ al acestui balsam este tehnologia Fiber Bond 4.5. Această tehnologie avansată întărește fibrele de păr din interior, ajutând la refacerea legăturilor deteriorate din structura firului de păr și prevenind deteriorarea ulterioară în timpul proceselor chimice, cum ar fi colorarea. Datorită acestei tehnologii, rezistența, elasticitatea și sănătatea părului sunt păstrate.

Efecte

  • Schwarzkopf Professional Fibreplex N°1 Bond Booster de la Schwarzkopf Professional oferă o serie de beneficii cheie pentru părul vopsit. Cel mai important efect este reducerea semnificativă a deteriorării părului în timpul colorării. Acest balsam protejează fibrele de păr, le reface legăturile interne și le crește rezistența generală la rupere. Rezultatul este un păr mai puternic, cu un aspect mai sănătos, cu o textură și o strălucire îmbunătățite.

Potrivit pentru

  • Schwarzkopf Professional Fibreplex N°1 Bond Booster de la Schwarzkopf Professional este ideal pentru persoanele care își vopsesc părul în mod regulat și care doresc să reducă la minimum riscul de deteriorare. Este potrivit pentru toate tipurile de păr și tehnicile de colorare, fiind un instrument neprețuit pentru coaforii profesioniști și pentru uz casnic. Acest produs este special formulat pentru cei care caută o protecție maximă pentru părul lor vopsit, fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea și aspectul.

Utilizare

  • Pentru cele mai bune rezultate, aplicați Schwarzkopf Professional Fibreplex N°1 Bond Booster direct în amestecul de colorare, conform instrucțiunilor. Acest balsam este amestecat cu crema colorantă și oxidantul pentru a oferi protecție părului în timpul vopsitului. Odată ce procesul de colorare este finalizat, este important să clătiți corect părul și să continuați cu produse suplimentare din gama Fibreplex pentru un efect și o protecție maximă.

Schwarzkopf Professional Fibreplex N°1 Bond Booster este un produs revoluționar care schimbă modul în care abordăm colorarea părului. Datorită tehnologiei sale unice Fiber Bond 4.5, acest balsam oferă o protecție excepțională, reface și întărește fibrele de păr și previne deteriorarea ulterioară. Utilizarea sa asigură faptul că părul rămâne puternic, sănătos și plin de strălucire, în ciuda tratamentelor regulate de colorare. Schwarzkopf Professional Fibreplex N°1 Bond Booster de la Schwarzkopf Professional este, astfel, un accesoriu esențial pentru toți cei care caută cea mai bună îngrijire posibilă pentru părul lor vopsit.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Vopsirea părului
Marca Schwarzkopf Professional
Colecția Fibreplex
Mărime 500 ml
Tipul de păr Par vopsit, Par fragil, Toate tipurile de par