• Schwarzkopf Professional Good Bye Yellow

Schwarzkopf Professional

Schwarzkopf Professional Good Bye Yellow Neutralizing Bonding Wash șampon pentru neutralizarea nuanțelor de galben 1000 ml

șampon pentru neutralizarea nuanțelor de galben
Cod: 15712
Colecția: Good Bye Yellow
  • în stoc

vineri 26. 4. la Dvs

Preț:
105 lei

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului Schwarzkopf Professional Good Bye Yellow Neutralizing Bonding Wash șampon pentru neutralizarea nuanțelor de galben 1000 ml

Evaluarea dvs:

Descriere șampon pentru neutralizarea nuanțelor de galben

Schwarzkopf Professional Good Bye Yellow Neutralizing Bonding Wash de la Schwarzkopf Professional este un șampon foarte eficient, special conceput pentru a neutraliza tonurile galbene nedorite din păr. Acest produs inovator este soluția perfectă pentru orice persoană cu șuvițe, păr blond sau gri care dorește să mențină o nuanță rece și să elimine tonurile galbene și arămii. Având în vedere că popularitatea nuanțelor de blond rece este la un nivel record, este important să existe un produs care să mențină în mod eficient și delicat nuanța dorită, având în același timp grijă de sănătatea părului.

Ingrediente active

  • Schwarzkopf Professional Good Bye Yellow Neutralizing Bonding Wash conține o combinație unică de ingrediente hrănitoare și neutralizante. Principalii activi includ pigmenți foarte eficienți care neutralizează nuanțele nedorite de galben și arămii și tehnologia bonding care întărește fibrele de păr și le îmbunătățește rezistența. Acest șampon conține, de asemenea, ingrediente hidratante care asigură că părul rămâne hidratat și hrănit.

Efecte

  • Utilizarea Schwarzkopf Professional Good Bye Yellow Neutralizing Bonding Wash de la Schwarzkopf Professional aduce o îmbunătățire semnificativă a aspectului părului blond și cărunt. Șamponul neutralizează în mod eficient tonurile nedorite de galben și arămii, restabilind și menținând un ton rece al părului. Tehnologia Bonding întărește fibrele de păr și le îmbunătățește structura generală și elasticitatea. Ingredientele hidratante fac ca părul să fie sănătos, strălucitor și ușor de coafat după utilizare.

Potrivit pentru

  • Acest șampon este ideal pentru persoanele cu părul blond, cu șuvițe sau grizonat, care doresc să neutralizeze tonurile nedorite de galben și arămii. Este potrivit pentru toate tipurile de păr și este perfect pentru cei care caută o soluție eficientă pentru a-și păstra nuanța de păr rece.

Utilizare

  • Pentru cele mai bune rezultate, aplicați șamponul pe părul umed și masați ușor pentru a face spumă. Lăsați șamponul să acționeze timp de câteva minute pentru a permite pigmenților să neutralizeze eficient nuanțele nedorite. Apoi clătiți bine. Pentru rezultate optime și pentru a menține o nuanță rece, vă recomandăm să folosiți acest șampon în mod regulat, în funcție de nevoile părului dumneavoastră și de intensitatea nuanțelor nedorite.

Schwarzkopf Professional Good Bye Yellow Good Bye Yellow Neutralizing Bonding Wash este un produs indispensabil pentru oricine caută o soluție eficientă și delicată pentru menținerea unei nuanțe reci de păr blond sau grizonat. Cu pigmenții neutralizanți și tehnologia bonding special formulată, acest șampon nu numai că elimină eficient nuanțele nedorite de galben și arămii, dar întărește și fibrele de păr și le îmbunătățește sănătatea și aspectul. Utilizarea sa oferă rezultate de lungă durată și vă asigură că părul dumneavoastră rămâne frumos, sănătos și exact nuanța pe care o doriți. Schwarzkopf Professional Good Bye Yellow Good Bye Yellow Neutralizing Bonding Wash este alegerea ideală pentru cei care doresc să combine îngrijirea eficientă a culorii cu întărirea și hidratarea părului.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Șampon
Marca Schwarzkopf Professional
Colecția Good Bye Yellow
Mărime 1000 ml