• Schwarzkopf Professional Silhouette

Schwarzkopf Professional

Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold Hairspray fixativ de păr pentru fixare puternică 750 ml

fixativ de păr pentru fixare puternică
Cod: 21088
Colecția: Silhouette
  • în stoc
  • Promoție

miercuri 17. 7. la Dvs

Prețul inițial:
54 lei
 
Cel mai mic preț la care a fost oferit produsul în ultimele 30 de zile înainte de promoție/reducere.
Economisiți:
4 lei / 7 %
Preț:
50 lei

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold Hairspray fixativ de păr pentru fixare puternică 750 ml

Evaluarea dvs:

Descriere fixativ de păr pentru fixare puternică

Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold Hairspray de la Schwarzkopf Professional este un fixativ revoluționar, conceput pentru a oferi control maxim și fixare puternică de lungă durată, fără a încărca părul. În această epocă în care flexibilitatea și stilul de lungă durată sunt o necesitate atât pentru ținutele de zi cu zi, cât și pentru ocazii speciale, acest produs vine ca o soluție perfectă pentru cei care caută un produs de styling de încredere care să le asigure că coafura lor rămâne intactă și arată minunat toată ziua. Acest fixativ este formulat cu ingrediente de înaltă calitate care asigură o fixare puternică fără a lăsa reziduuri sau a îngreuna părul.

Ingrediente active

  • Principalele ingrediente ale Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold Hairspray sunt polimeri special formulați care asigură o fixare puternică, dar flexibilă. Acești polimeri se asigură că părul rămâne la locul lui, păstrându-și în același timp aspectul și mobilitatea naturală. De asemenea, conține ingrediente care protejează părul de umiditate și ajută la menținerea coafurii intacte într-o varietate de condiții.

Efecte

  • Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold Hairspray de la Schwarzkopf Professional oferă o gamă de efecte care sunt esențiale pentru coafarea zilnică. Ținerea sa puternică asigură că coafura rămâne intactă și arată minunat pe tot parcursul zilei. Spray-ul nu lasă părul lipicios sau încărcat și este ușor de pieptănat, fiind produsul ideal pentru cele care doresc să își păstreze coafura în condiții perfecte fără a sacrifica aspectul sănătos al părului. Acest fixativ ajută, de asemenea, la protejarea părului de elementele externe, cum ar fi umiditatea și vremea vântoasă.

Potrivit pentru

  • Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold Hairspray de la Schwarzkopf Professional este potrivit pentru toate tipurile de păr și este ideal pentru cei care caută o fixare puternică, dar flexibilă, pentru coafura lor. Acest fixativ este perfect pentru crearea de coafuri complicate, cum ar fi coafurile de nuntă, coafurile elaborate de seară sau pentru utilizarea zilnică, atunci când trebuie să vă mențineți coafura la locul ei indiferent de vreme sau de alte influențe. Utilizarea sa versatilă îl face ideal pentru bărbați și femei de toate vârstele.

Utilizări

  • Pentru rezultate optime, aplicați Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold Hairspray pe părul uscat, de la o distanță de aproximativ 30 cm. Pulverizați uniform pe întreaga lungime a părului, concentrându-vă pe zonele în care este nevoie de o fixare suplimentară. Formula cu uscare rapidă face ca fixativul să fie ușor de aplicat și nu lasă părul încărcat sau lipicios. Acest produs poate fi folosit pentru fixarea finală a coafurii sau pentru a adăuga un plus de rezistență în anumite zone ale coafurii.

Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold Hairspray de la Schwarzkopf Professional este alegerea ideală pentru oricine caută o fixare puternică, flexibilitate și un efect de lungă durată. Formula sa avansată oferă un control de neegalat asupra coafurii, menținând în același timp aspectul natural și mobilitatea părului. Acest fixativ este o alegere populară atât pentru stiliștii profesioniști, cât și pentru persoanele care doresc să-și păstreze părul în stare perfectă pe tot parcursul zilei. Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold Hairspray de la Schwarzkopf Professional este, prin urmare, un produs indispensabil pentru toți cei care apreciază calitatea, performanța și un aspect profesional în lumea îngrijirii părului.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Fixativ de păr
Marca Schwarzkopf Professional
Colecția Silhouette
Subcolecția Super Hold
Mărime 750 ml
Tipul de păr Toate tipurile de par

ALȚII CUMPAR LA ASTA