14 sfaturi pentru weekend-urile de toamnă în doi

14 sfaturi pentru weekend-urile de toamnă în doi

Vara s-a sfârșit și te gândești cum să te distrezi cu persoana iubită în weekend? Citește sfaturile noastre și nu trebuie să îți faci griji cu privire la stereotipuri și plictiseală în relația ta. Chiar și toamna poți face o mulțime de lucruri! De la romantic la distracție :)

Vara este mai ușor. Soarele te însoțește la scăldat, la grătar, la ciclism, la festivaluri și la camping cu prietenii. Nu trebuie să te deranjezi mult pentru a te bucura la maxim de weekend. Dar timpul se scurge și toamna bate la ușă și odată cu aceasta vine și mica teamă că ne vom plictisi acasă. Și asta nu este sănătos pentru nimeni. Mai ales pentru relația ta.

Este posibil să fi epuizat toate ideile despre cum să vă petreceți weekendurile împreună, sau chiar și zilele săptămânii. Inspiră-te de la noi și bucură-te de fiecare zi de toamnă!

Sfaturi pentru un weekend romantic (și nu numai) de toamnă:

1) Faceți sport

Vremea mai rece este perfectă pentru o varietate de sporturi. Chiar și toamna are multe zile însorite, așa că să nu îți fie teamă să planifici anumite activități sportive. Poți merge cu bicicleta, cu patinele sau la jogging împreună în parc. Dacă vremea decide să vă strice planurile în aer liber, încercați să înotați, să mergeți la o sală de sport sau să escaladați un perete de cățărare. Este important să aveți un program împreună. Vă puteți susține reciproc în performanțele voastre și vă puteți îmbunătăți împreună.

Pentru o măsurare ușoară a performanței, asigurați-vă că aveți ceas sport cu cronometru, altimetru sau pedometru. Pentru iubitorii de înot, ceasurile rezistente la apă vor fi perfecte.

2) Descoperă noi locuri în oraș  

Dacă nu vă place sportul, puteți face o plimbare prin oraș. Poate că în toate aceste luni și ani ai mers doar la cafenelele sau la restaurantele preferate și nu ai observat că un nou bistro sau un magazin de ceai a fost deschis la câteva străzi. Lumea din jur se schimbă și este păcat să nu încerci tot ce oferă. Așa că dați o șansă locurilor noi și scăpați de monotonie.

3) Alege cultura - concerte, teatre, expoziții 

Toamna este sezonul instituțiilor culturale - teatre, filarmonice, cluburi. Acum este ocazia perfectă pentru a merge în sfârșit la Hamlet sau pentru a asculta coloanele sonore ale filmelor preferate interpretate de o orchestră live. Puteți vizita muzee, galerii sau vă puteți extinde cunoștințele la o prelegere interesantă.

Sfat: Obține un ceas nou sau o bijuterie frumoasă și mergi către activitățile culturale arătând întotdeauna elegant.

4) Faceți o excursie 

Poate simți că ai fost peste tot și ai văzut totul în jurul tău. Dar poți găsi întotdeauna locuri noi care oferă multă frumusețe. Sau poți redescoperi vechile locuri cunoscute dintr-o perspectivă diferită. Dacă sunteți mai aventuroși, împachetați un sac de dormit cald, o rogojină și explorați natura din jurul vostru. Lăsați mașina acasă, puteți ajunge în locuri interesante și cu trenul. Faceți o plimbare și seara o puteți petrece într-o poiană frumoasă de pădure, în apropierea unei ruine romantice. Dacă întâlniți un camping, puteți face cu ușurință focul și să vă încălziți frumos. Veți vedea că nu veți uita niciodată weekendul sub stele.

5) Faceți voluntariat 

Dacă vrei să te distrezi și să faci ceva bun nu numai pentru tine, ci și pentru alții, alătură-te programelor de voluntariat. Poți să te adresezi uneia dintre organizațiile non-profit și să participi activ la a face din lume un loc mai bun pentru noi toți. Indiferent dacă plantezi copaci, cureți pădurile murdare de gunoi sau ți companie persoanelor în vârstă dintr-o casă de bătrâni, vei învăța multe. Îți vei face prieteni noi, vei ajuta și te vei bucura de timpul de calitate.

6) Plimbați câinii de la adăpost 

Îți plac câinii, dar condițiile tale de viață sau lipsa de timp nu îți permit să adopți unul? Nu este nimic mai ușor decât să vizitezi un adăpost și să iei câini care nu au proprietari la plimbare. Vei face un serviciu excelent pentru ei și este posibil să îndrăgești unul atât de mult încât, în cele din urmă, îl vei lua acasă. Câinele are nevoie de mult timp, ceea ce îți aduce anumite limite, dar dragostea lui pentru tine va fi veșnică. Vei obține un partener cu care viața ta va căpăta noi dimensiuni. Nu trebuie să îți faci griji că te vei plictisi cu un câine.  

7) Încercați noi jocuri de societate 

Distrează-te în casă când afară plouă cu găleata. Uită de timp pierdut cu statul pe computer sau pe telefon. Chiar și acasă te poți distra mult. Încearcă unul dintre jocurile de societate. Poți alege dintre o mulțime de jocuri de strategie, sociale sau de logică care au grijă să scape de plictiseală. Studiză regulile și începe să joci. Nu numai că îți antrenezi creierul, dar, de asemenea, te bucuri de multă competiție și distracție împreună cu prietenii.

8) Îmbunătățește-ți casa 

Toamna este ideală pentru o varietate de treburi gospodărești. Începeți să lucrați și bucurați-vă împreună de cât de frumos arată. Puteți alege o nouă pictură de perete sau puteți obține un fundal interesant și să aranjați camera de zi într-un nou stil, să aduceți câteva flori, să vopsiți scaunele vechi sau să mergeți la cumpărături pentru accesorii pentru casă. Puteți, de asemenea, să mergeți la un magazin de antichități și să descoperiți comorile care vă vor face casa specială.  

9) Gândiți-vă la un nou hobby 

După vacanță, este momentul ideal să vă înscrieți pentru un nou curs. Împreună, puteți începe cursuri de desen, fotografie sau pentru învățarea unei limbi noi. Dacă sunteți atrași de mișcare, încercați lecțiile de dans de weekend sau lecțiile de spadă. Aveți nenumărate posibilități. Mergeți împreună sau fiecare separat și apoi puteți vorbi despre experiențe noi.  

10) Înalță un zmeu 

În fiecare toamnă vântul își face simțită prezența. Este posibil să nu-l iubești, dar îl poți folosi. Când a fost ultima dată când ai înălțat un zmeu? Încearcă să te întorci în copilărie și să faci un zmeu acasă. Relația voastră va beneficia doar de distracție creativă dacă zmeul tău decolează .

11) O petrecere cu prietenii tăi 

Nu este nevoie să petreci weekendul doar în doi. Invită-ți prietenii și mergeți la o noapte de film împreună. Pregătiți băuturi răcoritoare și gândiți-vă la tot ceea ce ați experimentat împreună. De asemenea, puteți pregăti o petrecere de Halloween. Organizează un concurs pentru cea mai bună mască sau cel mai bun dovleac sculptat și bucură-te de un weekend înfricoșător.

12) Faceți un picnic de toamnă în parc

Nu vă gândiți că doar vara este sezonul potrivit pentru picnic. Chiar și în zilele mai reci poți lua masa în aer liber. Purtați doar haine călduroase, împachetați o pătură groasă și pregătiți niște mâncare bună. Puteți crea un meniu special de toamnă - brioșe de dovleac, plăcintă cu pere, sandvișuri și un termos cu cacao fierbinte sau vin fiert. Bucurați-vă de romantismul de toamnă! 

12) Relaxare - masaj, wellness 

Ai grijă de tine și odihnește-te bine toamna. Mergi la un weekend de wellness, mergi la un masaj sau la un tratament cu produse cosmetice. Răsfață-te!  Ai grijă de părul tău cu un șampon bun, aplică o mască hrănitoare sau un ulei.  Cumpără-ți ție și persoanei iubite un parfum nou și bucurați-vă de binemeritata relaxare. Ai atâtea opțiuni!

14) Doar fi acasă 

Și dacă nu vrei să faci nimic din cele de mai sus? Poți să îți pui pantalonii de pijama, să îți faci un ceai și să te cufunzi în cartea aceea pe care vrei de ceva timp să o citești. Luați o cină bună împreună și doar vorbiți. Faceți planuri pentru o vacanță de vară sau la cabana de iarnă si bucurați-vă reciproc de prezența celuilalt. 


În plus acum: Transport gratuit la peste 3530 de produse! mai mult

În plus acum: Transport gratuit la peste 3530 de produse! mai mult

Căutând
Căutând
up