Cum să petreci Halloweenul cel mai bine? Noi te vom sfătui

  • REVISTA ONLINE
  • Cum să petreci Halloweenul cel mai bine? Noi te vom sfătui

Cum să petreci Halloweenul cel mai bine? Noi te vom sfătui

Vezi sfaturile noastre despre cum să-ți petreci seara de Halloween în cel mai bun mod.

Vine Halloweenul! Această sărbătoare tipic anglo-saxonă își are rădăcinile în Irlanda, unde a fost legată de Ziua Tuturor Sfinților. Chiar și astăzi, Halloween-ul este sărbătorit în ajunul acestei zile, adică 31 octombrie. În fiecare țară, această sărbătoare este sărbătorită diferit - în timp ce în Statele Unite, de exemplu, celebrările sunt cu must fast, în majoritatea Europei sunt mai calme.

Indiferent dacă ești sau nu pasionat de Halloween, petrecerile cu această temă sunt populare peste tot. Dar cum să te pregătești corect pentru o petrecere de Halloween?

Costumul este opțional

Nu toată lumea se simte ca un pește în apă atunci când se costumează. La petrecerea de Halloween puteți alege dintre două opțiuni - un costum îndrăzneț sau unul modest. Îndrăzneții sunt mai curajoși și aleg costume în stilul monstrului Frankenstein, a vampirului sau a unei fantome. Un costum mai modest se bazează pe ingeniozitate și nu pe complexitate. În orice caz, alegerea este a ta. Vă puteți completa costumul cu unul dintre parfumurile mai distinctive.

Dacă doriți cu adevărat să ieșiți în evidență la petrecerea de Halloween, evitați ultimele tendințe. Nu este nimic mai rău decât să fii unul dintre cei care s-au costumat în Joker sau Harley Quinn. Nu vă fie teamă să vă gândiți la ceva nou și original care va capta toată atenția. În ultima vreme, există un val retro popular, deci ce zici de un vârcolac?

Nu uita de machiajul puternic

De Halloween, îți poți lăsa imaginația să meargă departe. Există o mulțime de machiaj înfricoșător și uneori dezgustător pe Internet, dar chiar și o versiune decentă a machiajului și a coafurii nu este chiar așa de rea. Cu produsele cosmetice potrivite pentru păr poți străluci, chiar dacă costumul tău nu este tocmai cel mai sofisticat.

Când faci machiajul și îți stilizezi părul, reține că acesta trebuie să dureze toată noaptea. Nu este nimic mai rău, când după câteva dansuri, aspectul tău este distrus din cauza unor produse nerezistente. Pariați pe calitate!

Planifici o petrecere de Halloween? Decorațiunile sunt cheia

Petrecerea de Halloween poate fi pregătită în casa ta, dar nu poți uita de recuzita adecvată. Dovleacul scobit cu o lumânare înăuntru este cel mai tare. Puteți folosi interiorul lui pentru a coace câteva rețete grozave, cum ar fi supa de dovleac sau brioșele de dovleac. Liliecii tăiați din hârtie, alimentele colorate, cum ar fi sângele artificial sau alte detalii  înfricoșătoare vor crea, de asemenea, o atmosferă minunată. Imaginația nu are limite.

Muzică sau filme înfricoșătoare?

Nu aveți de gând să mergeți în oraș de Halloween? Nu contează. De asemenea, vă puteți bucura de atmosfera înfricoșătoare acasă. Doar opriți luminile și porniți muzică înfricoșătoare. Acest mod de petrecere a Halloweenului este, în mod ideal, petrecut în doi, dar te poți bucura și singur.

Putem recomanda clasicele lui Tim Burton pentru cei care doresc să creeze atmosfera potrivită, dar ar dori să poată să și adoarmă seara. Cel mai neînfricați dintre voi pot alege cu ușurință seria Saw.